Wimperextensions Almere

Wil je graag wimperextensions laten zetten in Almere en omgeving? Dan ben je bij Caesars Beauty aan het juiste adres. Het is belangrijk om te kiezen voor professionele en goed opgeleide mensen. Deze behandeling laat je niet zomaar door iedereen uitvoeren. De wimperextensions moeten heel zorgvuldig op jouw eigen natuurlijk wimpers worden aangebracht. Bij ons ben je daarom op de goede plek.

Hoe werkt wimperextensions zetten in Almere?

Je hebt nog vragen over het aanbrengen van wimperextensions Almere? Je mag altijd even contact met ons opnemen. Misschien ben je ook benieuwd naar de behandeling. We selecteren eerst zorgvuldig jouw eigen wimpers. De wimperextensions moeten heel zorgvuldig op jouw eigen natuurlijke wimpers worden aangebracht. Ze zorgen voor dikkere en vollere wimpers. Deze isoleren we individueel. Op die manier kunnen we een verlenging aanbrengen. Door gebruik te maken van deze techniek wordt de groei van je natuurlijke wimpers niet geremd. Dit zorg ervoor dat ze onbeschadigd en gezond blijven. Dat is ook wat jij wilt? Maak vandaag nog een afspraak.

Wimperextensions laten zetten Almere

Je wilt op korte termijn wimperextensions zetten in Almere? Je kunt bij ons online een afspraak maken. Mensen denken weleens dat wimperextensions jouw eigen wimpers beschadigen. Wij verzekeren je ervan dat dit niet het geval is. Het is wel noodzakelijk dat er op een correcte manier gewerkt wordt. Dan verbetert de gezondheid van de eigen wimpers zelfs. Misschien merk je ook weleens dat je, tijdens het verwijderen van mascara, je eigen wimpers beschadigt. Er kunnen zelfs kale plekken optreden in de wimperlijn. Draag je wimperextensions dan is er nauwelijks meer contact met de eigen wimpers. Zo kunnen ze rustig doorgroeien.

Wij verwelkomen jouw graag voor een kennismaking, intake of één (of meerdere) behandeling(en). Maak hier direct een afspraak of neem contact met ons op. Eerst onze tarieven weten? Neem dan een kijkje bij onze prijzen.

Behandelingen & klantervaringen

Informatie over onze behandelingen en klantervaringen vind je op onderstaande pagina’s. Je kan niet alleen de beoordeling en reviews van andere klanten lezen, maar na jouw behandeling zelf ook jouw ervaring achterlaten op onze website.

Japanese straightening

Thermisch reconditioning!

Lees alle klantervaringen

  • Het schade aan het haar is minder, Het haar hoeft niet meer gesteild te worden met een stijltang
  • Het haar wordt permanent stijl
  • Tijdwinst
Meer informatie

Keratine behandeling

Nooit meer onbehandelbaar haar!

 Lees alle klantervaringen

  • Laagste prijs garantie
  • Voor iedere haartype en wens de juiste behandeling 
  • Het haar wordt gevoed, gehydrateerd, glad en glanzend
Meer informatie

Kleuren van uw haar

Het is mogelijk om elke gewenste kleur voor u te creëren op basis van natuurlijke grondstoffen

 Lees alle klantervaringen

  • De schade aan uw haar is minder
  • Milder voor het haar en hoofdhuid
  • Het voorkomt droog en poreus haar
Meer informatie