Japanese straigthening prijzen

Japanese straightening prijzen is bij ons altijd duidelijk. Met onze behandelingen van japanese straightening krijg je het haar steil, zacht en glanzend tegen de laagste prijsgarantie.

De prijs van de Japanese straightening is afhankelijk van je haarlengte. In tegenstelling tot andere kapsalons die de prijs pas kunnen vertellen als jouw haarlengte exact hebben gemeten, kan je bij ons simpelweg de afbeelding op deze pagina aanhouden. Wij hebben voor elke haarlengte een vaste prijs, Een afspraak maak je eenvoudig online.

  • Kort haar
  • Schouderlang haar
  • Meduim lang haar
  • Lang haar
  • XL lang haar

In de onderstaande tabel en afbeelding zie je onze Japanese straightening prijzen. Een afspraak maak je eenvoudig online.

Japanse straightening prijzen

Japanese straighteningPrijs per behandelingOnline afspraak maken
Kort haar incl. knippen€ 180,-Boek deze behandeling
Schouderslang haar incl. knippen € 250,-Boek deze behandeling
Medium lang haar incl. knippen € 320,-Boek deze behandeling
Lang haar incl. knippen€ 390,-Boek deze behandeling
XL lang haar incl. knippen € 460,-Boek deze behandeling

Japanese straigthening prijzen

Laagste prijs garantie voor Japanese straightening behandelingen

Wij garanderen jou dat je niet elders een Japanese behandeling voor een voordeligere prijs misloopt! Vind je toch ergens in de regio van Almere een Japanese straightening behandeling goedkoper? Dan ontvangt je 10% extra korting op die laagste prijs! Wil je geinformeerd worden over de behandeling zie onze pagina Japanese straightening of neem contact met ons op tel: 0651147890.