Keratine behandeling mannen

Ook als man mooi glanzend haar?

keratine behandeling mannen, Mannen zijn ijdel en willen ook graag mooi haar. Wij kunnen je dat met de Keratine behandelingen bieden. Net zoals er veel verschillende mannen zijn, hebben wij verschillende Keratine behandelingen. Zo is er een behandeling speciaal voor krullend haar met volumebehoud. Ook is er een behandeling waarmee je als man bijzonder steiler haar krijgt.

Wat doet Keratine behandeling mannen precies?

Voor je iets in je haar laat smeren, wil je eerst weten wat het is. Wanneer je haar goed gezond is, bestaat het haar voor 90 procent uit Keratine. Ook mannen verzorgen hun uiterlijk steeds meer. Wanneer je regelmatig je haar wast,föhnt en slechte styling producten verliest je haar de natuurlijke Keratine. Je haar wordt droog en pluizig en verliest zijn natuurlijke glans. Met onze Keratine behandelingen voor mannen, kunnen we jouw haar weer laten stralen. Het wordt zachter, ziet er gezond uit en het glanst. Wil jij overtuigd raken van de behandeling, Plan je afspraak voor keratine behandeling mannen.

Keratine behandeling mannen

Wat zijn de voordelen van een Keratine behandeling?

  • Op tijd klaar: wanneer je je haar behandelt met Keratine, ben je dagelijks 40 tot 60 procent sneller klaar met de styling en drogen van je haar.
  • Je haar zal 80 procent minder pluizen en minder droog zijn na een behandeling.
  • Je haar wordt sterker en meer glanzend, want de Keratine voedt je haar.
  • Je gekruld haar wordt getemd en je hebt je krullen  onder controle

Metamorfose die ons product geeft?

Bekijk dan onze voor en na foto’s hierboven van de keratine behandeling mannen. Ben je overtuigd? Maak dan snel een afspraak via onze website.

Hoe werkt een Keratine behandeling?

Keratine is formaldehyde vrij en daarom niet schadelijk voor je haar. Het maakt niet uit wat voor haartype je hebt als man, het is voor iedereen toegankelijk. Wij brengen de Keratine aan op het haar en vervolgens sluiten we het in door het haar te verhitten. Wanneer je een behandeling hebt ondergaan, is je haar weer optimaal gevoed. Je kunt weer van 3 tot 5 maanden vooruit.

Wil je je haar optimaal steil krijgen?

Vraag dan naar onze Brazilian Blow Out Keratine behandeling. Hiermee kun je je haar 60 tot en met 100 procent steiler maken na een eerste behandeling. Het effect is afhankelijk van jouw haartype.

Heb jij krullen?

Als man wil je er mooi uitzien. Je wilt niet dat jouw krullen droog en pluizig eruit gaan zien. Wanneer je verkeerde styling producten gebruikt, kan dit een ongewenst effect hebben op jouw haar. Speciaal voor jouw krullen hebben we een speciale Keratine behandeling. Hiermee verminderen we het volume van je haar met maximaal 10 procent. De natuurlijke vorm wordt behouden en je haar ziet er na afloop van de behandeling weer perfect verzorgd uit.

Waarom zou je een behandeling ondergaan?

  •  Je wint er enorm veel tijd mee, zo’n 60 tot 100 procent. Wanneer je een behandeling hebt ondergaan, is het makkelijker je haar in model te brengen.
  • Jouw krullen krijgen de perfecte behandeling. Pluis en dorheid horen bij het verleden en nemen met 80 procent af.
  • Jouw haar wordt gevoed van binnenuit en wordt weer sterk met meer glans. Maak snel een afspraak.

Keratine behandeling prijzen  (klik op de afbeelding)

keratine behandeling mannen prijzen

En na de behandeling?

Dan heb je net een behandeling ondergaan met Keratine, dan wil je het goed onderhouden ook. Het is belangrijk dat je je haar na afloop goed verzorgd met de juiste producten. Belangrijk is dat de producten Keratine bevatten. Wij adviseren je graag en je vindt de producten in onze webshop.