keratine behandeling van Caesars Beauty Almere maakt uw haar gezond, zacht en stralend. Afhankelijk van de gekozen keratine behandeling en uw wensen vermindert keratine het volume van uw haar tot maar liefst 60%, steil haar is dus eindelijk binnen handbereik! In tegenstelling tot chemische straightners die uw haar beschadigen, is onze natuurlijke keratine behandeling de oplossing omdat dit uw haar juist voedt en herstelt.

Keratine behandeling voor én na foto’s!

Een keratine behandeling heeft direct effect. Omdat beelden meer zeggen dan woorden, tonen we u hieronder voor en na foto’s van de gebruikelijke keratine behandelingen en hebben we tevens enkele promotiefoto’s toegevoegd die de uitwerking van de nieuwe botox keratine behandeling illustreren. Laat u verassen door het eindresultaat, een afspraak maakt u eenvoudig online!

 

Keratine producten van Keratin Complex

Keratin Complex is stylist favoriete smoothing keratine behandelingen voor het zevende jaar op een rij in Amerika! tevens de Award Winnaar van 2016 en 2017. Uit onze ervaring weten wij dat de behandelingen en producten van Keratin Complex  de beste keratine behandeling levert. Kwaliteit staat bij ons voorop, daarom kiezen wij om gebruik te maken van Keratin Complex voor onze keratine behandelingen.

Wij kunnen u niet alleen klanttevredenheid garanderen, maar ook de meest voordelige prijs! Bekijk onze keratine behandeling prijzen (laagste prijs garantie) of maak online direct uw afspraak.

Voorafgaand aan de behandeling adviseren wij u welke behandeling het beste bij u past. Ook geven wij u informatie over de gewenste producten voor verzorging na de keratine behandeling. Kiest u voor een keratine kuur (extra voordeel) dan plannen we na de behandeling een vervolgafspraak met u in.

Dé oplossing voor elk type haar…

Elk haartype kan veilig een keratine behandeling ondergaan. Omdat het haar gevoed en herstelt wordt is de keratine behandeling bij uitstek bedoeld voor mensen met dor en droog haar. Het maakt daarbij niet uit of dit het gevolg is van de stijlstang of het te vaak kleuren van uw haren. De keratine behandeling zorgt ervoor dat uw haar weer gezond en glanzend wordt.

Een andere positieve eigenschap van de keratine behandeling is dat het haar op een natuurlijke manier steiler wordt. Het volume verminderd met 50 tot 90 procent! onbehandelbaar haar is na een behandeling weer eenvoudig in model te brengen. Bij onbehandelbaar haar kunt u denken aan een keratine behandeling krullen of keratine behandeling kroeshaar.

Nieuw is de mogelijkheid voor een keratine behandeling voor krul en volume behoud. Haar dat versleten is door chemische behandelingen en onder invloed staat van de dagelijkse schadelijke stoffen verkrijgen hiermee weer de voedingsstoffen die essentieel zijn voor de gezondheid van uw haar. Het volume van uw haar wordt tot maximaal 10 procent verminderd zonder de natuurlijke vorm van uw haar te verliezen. Steil haar wordt steiler en golvend haar zal perfecte golven hebben.

Er is geen reden om te wachten met uw keratine behandeling, u kunt zelfs direct online een afspraak maken.

Keratine behandeling met of zonder formaldehyde?

Het gebruik van formaldehyde is regelmatig onderwerp van discussie geweest vanwege mogelijke gezondheidsrisico’s die hiermee gemoeid zouden gaan. Hierdoor hebben wij ook de keus gemaakt voor formaldehyde vrije keratine behandelingen van Keratin Complex, waardoor de straightening effect even strek is met het maximale kwaliteit en formaldehyde vrij. Het effect van de keratine behandeling blijft 3 tot 5 maanden aanwezig!

Verzorging na de keratine behandeling

Gebruikt u na de keratine behandeling producten met verkeerde ingrediënten, dan heeft dit een nadelig effect op je haar. Het keratine laagje dat om je haar zit haal je er dan weer af. Keratin Complex heeft speciale nazorg producten om uw haar goed te blijven verzorgen na de keratine behandeling. Met deze shampoo’s en conditioners heeft u daadwerkelijk 3 tot 5 maanden plezier van uw keratine behandeling. Wij adviseren u graag welke keratine styling priduct, shampoo en conditioner na de keratine behandeling u nodig heeft. Zowel in onze salon als via onze webwinkel kunt u onze keratine haarproducten kopen.