Keratine behandeling kroeshaar

Met een keratine behandeling voor kroeshaar krijg je weer plezier in het stylen van je kroeshaar. Vrouwen met kroeshaar staan vaak voor een tijdrovende taak om hun haar te stylen. Vrouwen met kroeshaar ondergaan vaak behandelingen die het kroeshaar ernstig beschadigen. Er komen regelmatig vrouwen bij ons die hun kroeshaar dagelijks moeten stylen of relaxen. Juist door het veel stylen en hitte wordt het kroeshaar nog doffer. Een keratine behandeling voor kroeshaar brengt hier verandering in. De keratine behandeling herstelt uw beschadigd kroeshaar!

Keratine behandeling kroeshaar specialist 

Laat je adviseren door een kroeshaar specialist voor keratine behandelingen. Wil je liever het het haar laten doen door iemand die zelf ook kroes haar heeft dan kan je door Josephine laten doen. Omdat Josephine zelf ook kroes haar heeft,  en door haar jaren lange ervaring met kroes haar, weet ze wat de klant wil. Josephine is een allround kapster met passie voor het kappersvak gespecialiseerd in kroeshaar. Wil je door Josephine behandeld worden boek online je afspraak.

keratine behandeling kroeshaar jpg3
keratine behandeling kroeshaar jpg2
Keratine behandeling kroeshaar jpg1
keratine behandeling krullen Caesars Beauty

Maar wat is keratine eigenlijk en waarom is het zo goed voor je haar?

Keratine is een lichaamseigen proteïne. Het zit onder andere in je haar, huid en nagels. De stof zorgt voor kracht en flexibiliteit. Natuurlijk haar bestaat voor 90% uit keratine. Maar de hoeveelheid keratine slijt uit het haar door chemische behandelingen, verkeerde styling producten of haar dat onder invloed staat van de dagelijkse schadelijke stoffen. Keratine behandeling vervangt de verloren proteïne, zodat je haar weer gezonder wordt, perfect in model valt en glanst.

Keratine behandeling voor kroeshaar geschikt?

Dames met kroeshaar zijn vaak lang bezig met het in model krijgen van hun haar. Door de structuur en kenmerken van kroeshaar is het moeilijk om het haar soepel en glanzend te krijgen. Kenmerkend aan kroeshaar is dat het haar droog en stug aanvoelt. Vrouwen met kroeshaar zijn daarom vaker geneigd om het haar dagelijks hitte en stijltang te gebruiken of door het ondergaan van chemische behandelingen. Deze manieren om het haar te stylen zijn voor alle haartypen mogelijk schadelijk maar met name voor dames met kroeshaar. Zij lopen al een groter risico voor haaruitval. Kroeshaar is kwetsbaar. Daarom is het juist voor vrouwen met kroeshaar aan te raden om een keratine behandeling te ondergaan. Het haar wordt gevoed, handelbaar en verzorgd en de stugheid die het haar kenmerkt wordt sterk verminderd.

Steil haar door middel van een keratine behandeling

Keratine behandeling vermindert het volume van je haar tot maar liefst 60% (de krul rekt uit voor 60%). Door dat kroes haar een sterke krul heeft, wordt het haar haar niet 100% glad met een keratine behandeling.

Voor dames die het haar stijl willen hebben bieden wij een kuur van twee behandelingen aan. Waardoor je een straightening effect vanaf 80% bereikt. Hiermee ben je 90% sneller klaar met het drogen en steilen van je haar. Steil haar is dus eindelijk binnen handbereik! In tegenstelling tot chemische straighteners die je haar beschadigen, is onze natuurlijke keratine behandeling (formaldehyde vrije) de oplossing voor elke haartype.

keratine behandeling haar

Keratine behandeling met krul behoudt

Wil je liever natural? Keratine behandeling voor krul en structuur behoud van je haar. Hiermee Krijgt het haar weer de voedingsstoffen die essentieel zijn voor de gezondheid van je haar. Het volume van je haar wordt tot maximaal 10 procent verminderd zonder de natuurlijke vorm van je haar te verliezen. Krullend haar zal mooier krullen zonder te pluizen en golvend haar zal perfecte golven hebben. Er is geen reden om te wachten met je behandeling, u kunt zelfs direct online een afspraak maken.

Voordelen Keratine behandeling kroeshaar

  • Op tijd klaar: wanneer je je haar behandelt met Keratine, ben je dagelijks 40 tot 60 procent sneller klaar met de styling en drogen van je haar.
  • Je haar zal 80 procent minder pluizen en minder droog zijn na een behandeling.
  • Je haar wordt sterker en meer glanzend, want de Keratine voedt je haar.
  • Je gekruld haar wordt getemd en je hebt je krullen onder controle bevredigend om meer te doen dan de klant verwacht.

Wat gaat er gebeuren tijdens de behandeling?

Natuurlijk wil je weten hoe wij werken. Wij geven jou vooraf een advies over welke behandeling het beste bij je past.

Stap 1

Het haar wordt eerst gewassen met een deep cleasing shampoo, zodat al styling en restproducten uit het haar verwijderd worden. Deze achtergebleven resten kunnen namelijk van invloed zijn op de werking van de keratine behandeling.

Stap 2

Op handdoek droog haar brengen we de keratine in het haar. Dit wordt pluk voor pluk gedaan, zodat het product goed en geleidelijk wordt opgenomen. 

Stap 3

De keratine blijft 45 tot 55  minuten inwerken, overtollige keratine wordt hierna uitgespoeld. 

Stap 4

Haar wordt 100% droog geföhnd 

Stap 5

Haar wordt in 5 delen verdeelt. Hierna wordt het haar in kleine passes van maximaal 1 centimeter dik met de stijltang per streng haar 5 tot 12 keer gesteeld met de stijltang (afhankelijk van de straightening effect die je wilt bereiken). Hierdoor wordt keratine in het haar geseald en het haar omgevormd.

Stap 6

Na het stijlen van het haar mag je het haar 48 uur niet wassen (2 dagen). Je krijgt van ons informatie over hoe je je haar kunt behandelen. Wil je regelmatig onderhoud? Dan kunnen we alvast een vervolgafspraak voor je inplannen. Dit levert je meer voordeel op.

Kroeshaar na keratine behandeling

Na de behandeling ziet u direct resultaat: uw kroeshaar is gladder, glanzender en ziet er gezonder uit! Wilt u weten hoe een keratine behandeling werkt? Ga naar keratine behandeling of neem contact op voor persoonlijk advies.