Japanese straigthening wordt ook wel thermische reconditioning genoemd. Japanese straightening is een van de beste permanent hair straightening behandeling met een unieke combinatie van ingrediënten. Dit is een milde permanent hair straightening voor je haar, waardoor de schade minimaal is en het haar sterk blijft. Hiernaast is het ook rijk aan Vitamine B5, Colagenen, en keratine aminozuren, waardoor het haar gevoed en gehydrateerd wordt. Hierdoor blijft het haar sterk met een schitterende glans.

Wanneer wordt Japanse straightening aangeraden

Japanese straightening is geschikt voor dames met een krul of een slag in het haar, die het haar permanent steil willen hebben. Wanneer je  het haar dagelijks of iedere week stijlt met de steil tang. Japanese straightening is in dit geval beter en gezonder voor het haar omdat het steilen eenmalig is en blijvend, waardoor de schade minimaal beleeft. Hiernaast heb je dan wel de uitgroei, dat opnieuw behandeld moet worden om de 6 a 10 maanden (afhankelijk van hate haar stuctuur de krul sterkte). Een afspraak maak je eenvoudig online.

japanese straightining caesars beauty dames
japanese straigthening caesars beauty
Japanese straigthening kroes haar caesars beauty
japanese straightening

Voordelen Japanese straightening

  • Het schade aan het haar is minder, Het haar hoeft namelijk niet meer gesteeld te worden.
  • Het haar wordt na de Japanese straightening glad, zacht met een schiterende glans.
  • Tijdwinst, je hoeft niet meer te vechten om het haar elke dag te steilen of in model te brengen.

Wanneer mag je geen japanese straighetning

Japanese straightening kan niet gebruikt worden op geblondeerd haar of higlights.

Japanese straightening naverzorging

  • Na een Japanese straigthening behandeling kan je enkel de na verzorging voor keratine behandelingen gebruiken. Deze producten bevatten een lage PH-waarde en keratine. Hierdoor blijft het haar sterk, glad en gezond. Je kunt online via onze webshop de na verzorging keratine producten bestellen.
  • Uitgroei kleuren mag na 2 weken
  • Het haar mag hierna niet ontkleurd of geblondeerd worden

Wat voor merk wij gebruiken

Wij gebruiken in de salon het Japanese merk Mucota voor japanese straightening, uit onze ervaring weten wij dat de behandelingen van Mucota de beste resutaal levert voor japanese straighetning.

Hoe werkt een Japanese straightening

stap 1

Japanse straightening duurt 3 tot 5 uur afhankelijk van de dikte en de lengte van het haar. Japanese straightening zijn er in verschillende sterktes. Welke sterkte je nodig hebt is afhankelijk van de conditie en dikte van het haar. Dit wordt bij de diagnose vast gesteld.

Stap 2

Het haar wordt eerst gewassen met een shampoo, zodat al styling en restproducten uit het haar verwijderd worden. Deze achtergebleven resten kunnen namelijk van invloed zijn op de werking van de permanent hair straigthening.

Stap 3

Het haar wordt 100% droog geföhnd met de hand.

Stap 4

Hierna wordt het mengsel (japanese straightening) in het haar gezet, om het haar te verweken. Hierdoor worden de verbindingen in het haar die ervoor zorgen dat het haar krul of slag heeft, losgemaakt. Zo kan het haar uiteindelijk zijn nieuwe vorm aan gaan nemen (steil haar).

Stap 5

Haar wordt voor 15 minuten grondig uitgespoeld met lauw water

Stap 6

Haar wordt 100% droog geföhnd met de hand

Stap 7

Haar wordt in 5 delen verdeelt. Hierna wordt het haar in kleine passes van maximaal 1 centimeter dik met de stijltang per streng haar 5 keer gesteeld met de stijltang.

Stap 8

Na stap 7 wordt het neutralisatie/fixactie in het haar gezet. Dit zorgt ervoor dat de verbindingen in het haar weer vast worden gemaakt, waardoor het steile vorm blijvend wordt. De fixatie herstelt de zavelbruggen van het haar opnieuw. En neutralisatie sluit de haar schubben laag af. Dit zorgt ervoor dat het haar weer glanst en veerkrachtig wordt.

stap 9

Haar wordt voor 15 minuten grondig uitgespoeld met lauw water.

Stap 10

Hierna wordt het haar wordt geknipt, daarna desgewenst verder in model gebracht. Hierna mag je het haar 5 dagen niet wassen.


Straightning

★★★★★
5 5 1
Een heerlijke behandeling. Je hoeft niets meer te doen voor je haren. Wassen en kammen in model. Ik kom al vijf jaar bij Bina en kan me geen betere kapster wensen. Topper die altijd goede advies geeft en je beste van het beste wil Geven anders is ze zelf ook niet tevreden..

Precies zoals ik wil hebben!

★★★★★
5 5 1
Na ooit een positieve ervaring met japanese straightening; te hebben gehad in Spanje, ben ik in Nederland op zoek gegaan naar een kapper die hetzelfde kon. Ik heb denk ik wel 7 verschillende kappers geprobeerd, maar het resultaat kon ik niet vergelijken. Oprecht en eerlijk geef ik toe bij Ceasars Beauty WEL het perfecte resultaat te krijgen. Dit kan ook niet anders, aangezien de eigenaresse constant actief is met het verbeteren van haar services, behandelingen en producten. Je kunt merken dat ze van haar passie haar werk heeft gemaakt. Producten haalt ze in Nederland en in het buitenland, het volgens van de nieuwste trends en ontwikkelingen om constant perfectie te bereiken. Mocht iemand dus twijfelen over een japanese straightening bij Caesars Beauty, neem gerust contact met mij op en beoordeel zelf het resultaat.

Super tevreden!!

★★★★☆
4 5 1
Vorige week bij ceasersbeauty geweest voor een keratinebehandeling. Mijn haar was pluizig, en dof. Na de behandeling mocht ik mijn haar 3 dagen niet wassen omdat de behandeling goed moest intrekken. Ik was heel benieuwd hoe mijn haar zou zijn na het wassen. Eerder was het pluizig, droog, dof en moest echt helemaal geföhnd en gestyled worden!!! NU: na het groten hoefde ik alleen de voorste plukjes van mijn haar ( in t gezicht) bij te stylen verder was mijn haar super styl, zacht en MOOI!!! Zeker de moeite waard!!