Over ons

Caesars Beauty bestaat sinds 2012 en is opgericht door ervaren kapster en hairstylist Binahi Berwari.

In mijn salon zijn alle mensen welkom. Service en kwaliteit staat bij mij op nummer een. Ik wil er graag voor zorgen dat mijn klanten verzorgd en tevreden de zaak verlaten en dat de behandeling past bij de persoonlijkheid van de klant. Mijn motto is om u mooi te maken! Ik heb passie voor mooi, gezond, glanzed en verzorgd haar.

Behandelingen van Caesars Beauty

Bij Caesars Beauty kunt u terecht voor een keratine behandeling, Japanese straightening, knippen en Amonia vrije kleur behandelingen met keratine. Wij hebben de kennis in huis om u optimaal van dienst te zijn. Wij werken enkel met hoogwaardige producten waaronder Keratin Complex, Qod, en HFK Amonia Vrije Keratine Kleuring . Mogen wij ook u verwelkomen?

Het personeel van Caesars Beauty heeft ervaring met verschillende haar – en huidtypes. De deur staat dan ook open voor mensen met alle achtergronden en culturen. Zowel mannen als vrouwen, jong en oud kunnen gebruik maken van de behandelingen die Caesars Beauty biedt. Bij elke klant zal een deskundig, persoonlijk advies worden gegeven. Wilt u in een ontspannen en persoonlijke sfeer een behandeling ondergaan? Maak dan online uw afspraak.

Caesars Beauty 2 jpg
Caesars Beauty 3
Caesars Beauty 5
Caesars Beauty 7
Caesars Beauty 8