Speciaal voor krullen een Keratine behandeling

Je hebt een mooie bos krullen. Als dame met krullen weet jij hoe moeilijk het is je haar goed te verzorgen. Pluizige krullen en een bos droog haar ligt snel op de loer.   Je bent geneigd styling producten te gebruiken om je haar in model te krijgen, maar door de vaak chemische stoffen, beschadigt dit juist je haar. Wij hebben voor jouw krullenbos twee soorten behandelingen: de Keratine behandeling voor krullen of de krul behandeling met volumebehoud. Dit is een behandeling waarmee jouw haar weer de juiste voeding krijgt en weer gezond wordt.

Met onze Keratine behandelingen kunnen we je haar op een natuurlijke manier voeden. Het haar wordt gehydrateerd en het herstelt zich. Je krullen vallen natuurlijk en het wordt zacht, zonder te pluizen. Je haar ziet er weer mooi uit en iedereen zal zich verbazen over jouw mooie krullen. Wanneer je een Keratine behandeling ondergaat, zie je direct resultaat. Ben jij ook zo gek op metamorfoses en voor en na foto’s? Hierboven zie je de foto’s en deze beelden zeggen genoeg.

 

keratine behandeling krullen dames
Keratine behandeling krul Caesars Beauty
keratine behandeling krullen caesars beauty

Onze werkwijze

Omdat we weten hoe belangrijk jouw haar voor je is, geven we je een goed advies. Je krijgt vooraf
van ons te horen welke behandeling voor jou geschikt is. Natuurlijk geven we je ook advies over hoe
je je haar kunt verzorgen na de behandeling. Wanneer je kiest voor een kuur (extra korting) dan
plannen we graag een vervolgafspraak in. Ook zo overtuigd als wij? Plan gelijk je afspraak bij ons in.

Hoe te verzorgen na de Keratine behandeling?

Natuurlijk wil je na afloop van je behandeling het beste resultaat behouden. Tijdens de behandeling
heeft je haar een klein laagje Keratine gekregen wat je haar beschermt. Dit laagje wil je graag zo lang
mogelijk behouden. Het gebruik van chemische producten beschadigt dit laagje weer, dus dat is uit
den boze. Wij adviseren je graag over de juiste producten voor na de behandeling. Uiteraard kun je
deze producten ook vinden in onze webwinkel en in onze salon. Wij willen het beste voor je haar en
dan heb je het langste plezier van je behandeling. We wensen je veel plezier met je nieuwe haar.

Helemaal tevreden!

★★★★★
5 5 1
Ik heb keratine behandelingen bij meerdere salons gehad maar nergens kreeg ik zo’n mooi resultaat zoals bij deze salon! Mijn haar is zacht, pluisvrij en glanst 🙂 Verder is de service van de salon erg goed; ze nemen de tijd voor je, je word goed geadviseerd en alles word goed uitgelegd. Er hangt een prettige sfeer! Ik ben erg tevreden over mijn behandelingen bij deze salon. Super mooi resultaat!!

Stijl zacht en glanzend haar!

★★★★★
5 5 1
Voor de alle eerste keer een keratine behandeling opgezocht voor mijn zeer pluizig, droog en krullend haar.Na veel doorzoeken ben ik terecht gekomen bij Caesarsbeauty kapsalon waar ik gelijk een goed gevoel heb gekregen door de lieve kapster die mij goed heeft uitgelegd hoe deze behandeling zou oplopen bij mijn lang Braziliaans haar! Ik koos dus bewust voor de keratine formaldehydevrij en terecht ook want het was helemaal niet nodig! De eindresultaat was een super zacht glans en stijl haar! Ik ben heel blij met mijn nieuw look en raad iedereen aan die een droog pluizig haar heeft Door het stijlen of chemicalenproducten!

Mooi en glanzend haar!

★★★★★
5 5 1
Dit is al weer mijn tweede afspraak bij haarstudio Caesars Beauty. Een leuke salon met sympathieke en professionele medewerkers, ik voelde mij direct op mijn gemak. Mijn haar was door het vele verven en bleken droog en beschadigd. Na de keratinebehandeling zag mijn haar er weer glanzend en gezond uit. Ik ben ontzettend tevreden dat ik de behandeling bij deze haarstudio heb laten doen.