Keratine behandeling Almere bij Caesars Beauty

Een keratine behandeling Almere is de oplossing voor droog, beschadigd, pluizig en futloos haar. Met een keratine behandeling geef je je haar namelijk een echte boost. Ideaal als je je haar te vaak geverfd of gestyled hebt of als je haar een oppepper wilt geven zonder er de schaar in te hoeven zetten! Bij Caesars Beauty in Almere ben je aan het juiste adres voor een professionele, veilige en effectieve keratine behandeling. Wij hebben veel ervaring en werken met de beste producten van merken zoals Qod en Keratine Complex.

Keratine behandelen Almere: geschikt voor verschillende haartypes

Keratine behandelen Almere is geschikt voor zowel dames als heren. Daarnaast is de behandeling geschikt voor verschillende haartypes. Of je nu krullen of steil haar hebt: je haar zal veranderen in een glanzende en gezonde haarbos. Onze behandelingen zijn inclusief volume en krulbehoud. Dit houdt in dat je haar zijn natuurlijke vorm behoudt en nog altijd even vol en mooi zal vallen. Je bent nu echter een stuk sneller klaar met stylen en drogen omdat de pluis zal verminderen. Je haar wordt bovendien optimaal gevoed en een stuk sterker en stralender.

Meer weten over keratine Almere?

Wil je meer weten over keratine Almere? Lees dan rustig verder op onze website. Hier lees je meer over hoe de behandeling in zijn werk gaat en wat je kunt verwachten van het resultaat. Daarnaast kun je foto’s bekijken van mensen die je voorgingen. Ontdek hoe mooi het resultaat van een keratine behandeling kan zijn! Ben je enthousiast geworden? Boek dan direct een afspraak. Dit kan zowel online als via de telefoon. Mocht je vragen hebben, dan kun je het online contactformulier invullen of ons een e-mail sturen. Wij hopen je snel te mogen begroeten bij Caesars Beauty in Almere!

Wij verwelkomen jouw graag voor een kennismaking, intake of één (of meerdere) behandeling(en). Maak hier direct een afspraak of neem contact met ons op. Eerst onze tarieven weten? Neem dan een kijkje bij onze prijzen.

Behandelingen & klantervaringen

Informatie over onze behandelingen en klantervaringen vind je op onderstaande pagina’s. Je kan niet alleen de beoordeling en reviews van andere klanten lezen, maar na jouw behandeling zelf ook jouw ervaring achterlaten op onze website.

Japanese straightening

Thermisch reconditioning!

Lees alle klantervaringen

  • Het schade aan het haar is minder, Het haar hoeft niet meer gesteild te worden met een stijltang
  • Het haar wordt permanent stijl
  • Tijdwinst
Meer informatie

Keratine behandeling

Nooit meer onbehandelbaar haar!

 Lees alle klantervaringen

  • Laagste prijs garantie
  • Voor iedere haartype en wens de juiste behandeling 
  • Het haar wordt gevoed, gehydrateerd, glad en glanzend
Meer informatie

Kleuren van uw haar

Het is mogelijk om elke gewenste kleur voor u te creëren op basis van natuurlijke grondstoffen

 Lees alle klantervaringen

  • De schade aan uw haar is minder
  • Milder voor het haar en hoofdhuid
  • Het voorkomt droog en poreus haar
Meer informatie