Wenkbrauw epileren met touw

Wenkbrauw epileren met een touw, wordt ook wel Oosters techniek ‘threading’ genoemd. In de Arabische en oosterse landen is deze manier van ontharen heel gewoon, men gebruikt het touw of een draad vooral om de wenkbrauwen te ontharen. De haartjes worden door een draaiende beweging van het touw meegenomen, zonder dat daar wax of hars aan toegepast wordt. 

Waarom wenkbrauwen epileren met touw?

Wenkbrauwen epileren met touw, verwijdert de haartjes vanuit de wortel. Hiernaast is het niet nodig om de haartjes te laten groeien (waardoor ze dus zichtbaar worden) voor ze geëpileerd kunnen worden. Zelfs de meest fijne haartjes kunnen met deze methode verwijderd worden. Ook een handig voordeel: waar epileren met een pincet vrij langzaam gaat, kan het epileren met een touw binnen een paar minuten klaar zijn. De haartjes die terug groeien zijn ook dunner en minder stug. overtuigd? maak direct online een afspraak

Voordelen Wenkbrauwen epileren met touw

  • Het verwijdert haartjes vanaf de wortel
  • Epileren gaat een stuk sneller dan met een pincet
  • Het is beter voor de huid dan harsen of waxen   
  • Het brengt wenkbrauwen beter in vorm
  • Haartjes blijven langer weg, en komen fijner terug
  • Fijne haartjes kunnen ook mee geëpileerd worden
Wenbrauw epileren met touw

Hoe werken wij

Je begint iedere behandeling met een persoonlijk consult en advies Bij Nawal, Onder het genot van een kopje koffie of thee. Vanzelfsprekend zal ze aandachtig je wensen bekijken en samen met jou het juiste advies geven. Nawal  is een professional dat 25 jaar gespecialiseerd is in epileren met touw. Tevens is Nawal een ervaren schoonheidsspecialiste en een visagiste. Maak hier direct je afspraak online.

Direct een afspraak maken

Wil je graag meer informatie over onze behandelingen of heb je  een specifieke vraag over onze hairstyling, haar producten of kleur behandelingen? neem dan gerust Contact met ons op via ons contact formulier. Je  kunt ook e-mailen naar info@caesarsbeauty.nl of bellen naar 0651147890. Direct online een afspraak inplannen? dat kan, wij verwelkomen je graag in onze haarstudio in Almere.