Epileren met touw

Epileren met touw

Epileer jij weleens met een pincet? Dat is goed, maar epileren met een touw is veel effectiever en strakker. En volgens velen ook nog eens sneller en minder pijnlijk ! Het is al een hele oude traditie uit het oosten. Heb je last van haartjes in je gezicht, bijvoorbeeld boven je lip of op je wangen? Je gezicht epileren met touw is dan een goede optie. Plan hier je afspraak in.

Epileren met touw Herkomst

Epileren met een touw, wordt ook wel Oosters techniek of ‘threading’ genoemd. Dat komt omdat deze schoonheidsbehandeling origineel door Arabische en oosterse vrouwen werd gebruikt. Met een gespannen touwtje of draad worden de haartjes op je gezicht snel verwijderd. 

Voordelen epileren met touw

  • Het verwijdert haartjes met wortel
  • Epileren gaat een stuk sneller dan met een pincet
  • Het is beter en zachter voor de huid dan harsen of waxen 
  • Fijne haartjes kunnen ook worden mee geëpileerd, waardoor het schoner en strakker is
  • Haartjes blijven langer weg
  • Het laat haartjes dunner en minder stug terug groeien

Pijn

De pijn die je voelt, is te vergelijken met het epileren van de wenkbrauwen en het harsen van de bovenlip. De eerste keer zal de huid even moeten wennen aan het uittrekken van de haartjes met een draadje. 

Hygiëne

Doordat de handen het te ontharen gebied niet aanraken, is deze methode heel hygiënisch. Een nabehandeling met verzachtende crème is wel aan te bevelen, dat maakt je huid weer lekker zacht.

Hoe werken wij

U begint iedere behandeling met een persoonlijk consult en advies van Nawal, Onder het genot van een kopje koffie of thee. Vanzelfsprekend zal ze aandachtig je wensen bekijken en samen met jou het juiste advies geven. Nawal  is een professional die 25 jaar gespecialiseerd is in epileren met touw. Tevens is Nawal een ervaren schoonheidsspecialiste en een visagiste. Maak hier direct je afspraak online.