Proteïne behandeling Utrecht bij beschadigd of droog haar

Na een zwangerschap, als je je haar te vaak geverfd of gestyled hebt of door medicijngebruik: bijna iedereen krijgt op een bepaald moment in zijn of haar leven te maken met beschadigd of droog haar. Nu kun je je haar natuurlijk radicaal afknippen, maar een andere oplossing is een proteïne behandeling Utrecht. Tijdens een proteïne behandeling wordt je haar perfect gehydrateerd en gevoed. Je haar krijgt hierdoor de kans om volledig te herstellen. Het resultaat? Dat zijn stralende, gezonde en prachtige haren waar iedereen jaloers op zal zijn!

Proteïne behandelen Utrecht bij krullen of pluis

Proteïne behandelen Utrecht is niet alleen super geschikt voor beschadigd, droog of futloos haar, maar ook voor mensen met krullen of pluis. Deze haartypes hebben vaak net wat meer aandacht en liefde nodig. Met een proteïne behandeling (zoals een keratine behandeling) geef je je haar de verzorging die het nodig heeft. Uiteraard is de behandeling veilig en zul je je natuurlijke krullen of slag behouden. Ook neemt het volume nauwelijks af, waardoor je een volle en gezonde coupe zult krijgen die een stuk makkelijker in model te brengen is dan voor de behandeling.

Boek een proteïne behandeling Utrecht

Op onze website kun je meer lezen over de proteïne behandeling Utrecht of direct een afspraak maken. Ideaal als je niet kunt wachten om je haar nieuw leven in te blazen! Naast proteïne behandelingen zijn wij bij Caesars Beauty tevens gespecialiseerd in haarverlengingen, Japanese Straighting en het knippen en kleuren van je haar. Je bent bij ons dus van harte welkom voor een volledige make-over. Ben je enthousiast geworden over onze salon? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken of een vraag te stellen. Je bereikt ons via de telefoon, e-mail of de website.

Wij verwelkomen jouw graag voor een kennismaking, intake of één (of meerdere) behandeling(en). Maak hier direct een afspraak of neem contact met ons op. Eerst onze tarieven weten? Neem dan een kijkje bij onze prijzen.

Behandelingen & klantervaringen

Informatie over onze behandelingen en klantervaringen vind je op onderstaande pagina’s. Je kan niet alleen de beoordeling en reviews van andere klanten lezen, maar na jouw behandeling zelf ook jouw ervaring achterlaten op onze website.

Japanese straightening

Thermisch reconditioning!

Lees alle klantervaringen

  • Het schade aan het haar is minder, Het haar hoeft niet meer gesteild te worden met een stijltang
  • Het haar wordt permanent stijl
  • Tijdwinst
Meer informatie

Keratine behandeling

Nooit meer onbehandelbaar haar!

 Lees alle klantervaringen

  • Laagste prijs garantie
  • Voor iedere haartype en wens de juiste behandeling 
  • Het haar wordt gevoed, gehydrateerd, glad en glanzend
Meer informatie

Kleuren van uw haar

Het is mogelijk om elke gewenste kleur voor u te creëren op basis van natuurlijke grondstoffen

 Lees alle klantervaringen

  • De schade aan uw haar is minder
  • Milder voor het haar en hoofdhuid
  • Het voorkomt droog en poreus haar
Meer informatie