Ontharen Almere

Je wilt je laten ontharen in Almere en omgeving? Bij Caesars Beauty ben je dan op de goede plek. Het lijkt je ideaal om jezelf nooit meer te hoeven scheren, waxen of epileren? Zou je wel voor altijd verlost willen zijn van stoppels en ingegroeide haren? Kies dan zeker voor definitief ontharen. Maak vandaag nog een afspraak bij onze salon. De behandeling hoeft niet lang te duren. Kom je voor het ontharen van je oksels, dan is dat waarschijnlijk binnen 5 minuten gebeurd.

Ontharing Almere door middel van Intense Pulsed Light

Het ontharen in Almere vindt plaats door middel van Intense Pulse Light. De methode die wij gebruiken werkt met licht. De puls van licht veroorzaakt warmte in de haarzakjes. Deze warmte vernietigt het haarzakje zodat er geen nieuwe haartjes meer kunnen groeien. Elk lichaamsdeel is door middel van dit systeem te ontharen. We adviseren onze klanten altijd om ongeveer 10 behandelingen te nemen. Je hebt dan het meest optimale resultaat. Daarna is het handig om nog ongeveer een keer per jaar bij ons langs te komen voor een behandeling.

Definitief laten ontharen in Almere

De methode die wij gebruiken bij de ontharing in Almere is absoluut veilig. Er zijn wel een paar aandachtspuntjes waar je rekening mee moet houden. Rood en grijs haar komen niet in aanmerking voor deze behandeling. Twijfel je of jij bij ons op de juiste plek bent voor een definitieve ontharing? Neem vrijblijvend contact met ons op en we geven je passend en deskundig advies. Staat er al een afspraak gepland? Gaat het om je benen? Gebruik dan even geen bodylotion om de behandeling zo effectief mogelijk te laten zijn. Laat je je oksels ontharen, gebruik dan geen deo. Je mag jezelf ook niet waxen of epileren. Scheren is juist wel aan te raden. Heb je nog vragen? Bel of mail ons en we beantwoorden graag je vragen.

Wij verwelkomen jouw graag voor een kennismaking, intake of één (of meerdere) behandeling(en). Maak hier direct een afspraak of neem contact met ons op. Eerst onze tarieven weten? Neem dan een kijkje bij onze prijzen.

Behandelingen & klantervaringen

Informatie over onze behandelingen en klantervaringen vind je op onderstaande pagina’s. Je kan niet alleen de beoordeling en reviews van andere klanten lezen, maar na jouw behandeling zelf ook jouw ervaring achterlaten op onze website.

Japanese straightening

Thermisch reconditioning!

Lees alle klantervaringen

  • Het schade aan het haar is minder, Het haar hoeft niet meer gesteild te worden met een stijltang
  • Het haar wordt permanent stijl
  • Tijdwinst
Meer informatie

Keratine behandeling

Nooit meer onbehandelbaar haar!

 Lees alle klantervaringen

  • Laagste prijs garantie
  • Voor iedere haartype en wens de juiste behandeling 
  • Het haar wordt gevoed, gehydrateerd, glad en glanzend
Meer informatie

Kleuren van uw haar

Het is mogelijk om elke gewenste kleur voor u te creëren op basis van natuurlijke grondstoffen

 Lees alle klantervaringen

  • De schade aan uw haar is minder
  • Milder voor het haar en hoofdhuid
  • Het voorkomt droog en poreus haar
Meer informatie