Keratine behandeling Lelystad

Wil je een behandeling met keratine in Lelystad en omgeving afspreken? Je bent van harte welkom bij onze salon. We behandelen zowel mannen als vrouwen. Waarom zouden mannen niet verlangen naar mooi glanzend haar? Er wordt tenslotte wel gezegd dat mannen minstens zo ijdel als vrouwen zijn. Een behandeling met keratine is dan een uitstekende beslissing. Je kunt bij Caesars Beauty langskomen voor een eenmalige behandeling, maar het is ook mogelijk dat we meerdere afspraken inplannen. Als we de behandeling een aantal keren herhalen is het resultaat uiteraard beter. Maar ook na een enkele behandeling zul je al veel verschil zien. Je haar ziet er stukken gezonder en glanzender uit.

Haar met keratine behandelen in Lelystad en omgeving

Welke keratine behandeling Lelystad is passend bij jou haar? Er zijn zoveel verschillende mannen en vrouwen. Iedereen heeft weer zo zijn eigen haartype. Zowel mensen met stijl als mensen met krullend haar komen in aanmerking voor een behandeling. Bij krullend haar kunnen we bijvoorbeeld ook kiezen voor een speciale behandeling waarbij het volume behouden blijft. Wil je als man liever van je krullen af? Ook dat is mogelijk. Wij zorgen voor een behandeling waardoor je steiler haar krijgt.

Haar gezonder maken met keratine in Lelystad en omstreken

Je denkt dat je haar met keratine behandelen in Lelystad nodig is? Ziet het er futloos, droog en slap uit? Gezond haar glanst. Gezond haar is rijk aan keratine. In het gunstigste geval bestaat het zelfs voor 90% uit keratine. Helaas zorgen veel verzorgingsproducten ervoor dat de natuurlijke keratine verloren gaat. Ook het regelmatig wassen en föhnen van je haar is niet bevorderlijk voor de keratine. Kies je voor een behandeling met keratine, dan vullen wij het tekort aan. Het gevolg is dat je haar weer gaat glanzen en stralen. Ben je benieuwd naar wat er nu echt precies gebeurt en wat het resultaat zal zijn? Kijk dan op onze website naar de voor en na foto’s. De kans is groot dat je daarna meteen een afspraak wilt maken. Dat kan snel en eenvoudig via onze website.

Wij verwelkomen jouw graag voor een kennismaking, intake of één (of meerdere) behandeling(en). Maak hier direct een afspraak of neem contact met ons op. Eerst onze tarieven weten? Neem dan een kijkje bij onze prijzen.

Behandelingen & klantervaringen

Informatie over onze behandelingen en klantervaringen vind je op onderstaande pagina’s. Je kan niet alleen de beoordeling en reviews van andere klanten lezen, maar na jouw behandeling zelf ook jouw ervaring achterlaten op onze website.

Japanese straightening

Thermisch reconditioning!

Lees alle klantervaringen

  • Het schade aan het haar is minder, Het haar hoeft niet meer gesteild te worden met een stijltang
  • Het haar wordt permanent stijl
  • Tijdwinst
Meer informatie

Keratine behandeling

Nooit meer onbehandelbaar haar!

 Lees alle klantervaringen

  • Laagste prijs garantie
  • Voor iedere haartype en wens de juiste behandeling 
  • Het haar wordt gevoed, gehydrateerd, glad en glanzend
Meer informatie

Kleuren van uw haar

Het is mogelijk om elke gewenste kleur voor u te creëren op basis van natuurlijke grondstoffen

 Lees alle klantervaringen

  • De schade aan uw haar is minder
  • Milder voor het haar en hoofdhuid
  • Het voorkomt droog en poreus haar
Meer informatie