Keratine behandeling Hoorn

Zoek je naar een behandeling met keratine in Hoorn en omstreken? Je bent dan bij Caesars Beauty op de goede plek. Natuurlijk vind jij het ook belangrijk om glanzend en gezond haar te hebben. Je voelt je gewoon prettiger als je weet dat je haar goed zit. Op zich is ons haar van nature heel gezond dankzij de aanwezigheid van keratine. Helaas verdwijnt deze laag bij veel mensen. Misschien heb jij ook wel te maken met droog en futloos haar. Voor je gevoel kun je er niks mee beginnen. Neem dan zeker contact met ons op. Wij zijn er voor een professionele behandeling met keratine. Je kunt rechtstreeks via de website een afspraak maken. We behandelen alleen op afspraak.

Je haar met keratine behandelen Hoorn

Kies je voor een keratine behandeling Hoorn bij Caesars Beauty, dan kun je zeker weer een half jaartje vooruit. Het is mogelijk om eenmalig bij ons langs te komen. Je houdt continue gezond en mooi haar als je regelmatig bij ons langskomt. We rekenen scherpe tarieven. Iedereen is welkom bij ons. Zowel mannen als vrouwen. Het maakt voor de behandeling niet uit welk haartype jij hebt. De behandeling is bij iedereen mogelijk. Vraag je jezelf af wat er gebeurt tijdens de behandeling? Keratine is een proteïne. Dit komt van nature al voor in je lichaam. Het zit onder meer in je haar en in je nagels. Deze keratine heb je nodig. Helaas verdwijnt deze laag voor een groot gedeelte als je regelmatig chemische producten gebruikt. Een behandeling met keratine zorgt ervoor dat het tekort weer wordt aangevuld.

Afspraak inplannen voor behandeling met keratine in Hoorn en omstreken

Jij kiest er ook voor om je haar met keratine te behandelen in Hoorn? Daar krijg je vast en zeker geen spijt van. Wil jij niet alleen glanzend haar maar zou je het liefst van krullend haar naar steil haar gaan? Ook dan kunnen wij een van onze behandelingen toepassen. Heb je vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Je kunt hiervoor ons contactformulier gebruiken. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Ook mag je ons zelf even bellen als je direct iemand wilt spreken. Natuurlijk kun je gelijk een afspraak maken. We heten je van harte welkom. Wij zoeken naar de beste behandeling voor jouw haar.

Wij verwelkomen jouw graag voor een kennismaking, intake of één (of meerdere) behandeling(en). Maak hier direct een afspraak of neem contact met ons op. Eerst onze tarieven weten? Neem dan een kijkje bij onze prijzen.

Behandelingen & klantervaringen

Informatie over onze behandelingen en klantervaringen vind je op onderstaande pagina’s. Je kan niet alleen de beoordeling en reviews van andere klanten lezen, maar na jouw behandeling zelf ook jouw ervaring achterlaten op onze website.

Japanese straightening

Thermisch reconditioning!

Lees alle klantervaringen

  • Het schade aan het haar is minder, Het haar hoeft niet meer gesteild te worden met een stijltang
  • Het haar wordt permanent stijl
  • Tijdwinst
Meer informatie

Keratine behandeling

Nooit meer onbehandelbaar haar!

 Lees alle klantervaringen

  • Laagste prijs garantie
  • Voor iedere haartype en wens de juiste behandeling 
  • Het haar wordt gevoed, gehydrateerd, glad en glanzend
Meer informatie

Kleuren van uw haar

Het is mogelijk om elke gewenste kleur voor u te creëren op basis van natuurlijke grondstoffen

 Lees alle klantervaringen

  • De schade aan uw haar is minder
  • Milder voor het haar en hoofdhuid
  • Het voorkomt droog en poreus haar
Meer informatie