Keratine behandeling Hilversum

Jij zoekt naar een behandeling met keratine in Hilversum en omgeving? Dan ben je van harte welkom bij Caesars Beauty. Of je nu steil of krullend haar hebt, in beide gevallen is deze behandeling mogelijk. Mensen komen vaak naar onze salon omdat ze niet tevreden zijn over hun haar. Het is dof en futloos. Deze personen willen graag dat hun haar weer gaat stralen. Dat is zeker te realiseren door middel van een keratine behandeling.

Jouw haar met keratine behandelen in Hilversum en omstreken

De keratine behandeling Hilversum gaat jou diverse voordelen opleveren. In de eerste plaats geniet je voortaan weer van gezond en stralend haar. Dit maakt elke dag een stukje beter. Daarnaast ben je, na de behandeling, lekker snel klaar met de verzorging van je haar. Het stylen en drogen gaat je 50% minder tijd kosten. Verder zal je haar een heel stuk minder pluizen. Laat je jouw haar behandelen in onze salon, dan mag je vertrouwen op kwaliteit. Wij willen voor onze klanten alleen het beste. We hebben daarom twee verschillende merken gekozen. Dat zijn Keratine Complex en Ood. Laat je deze behandeling uitvoeren in onze salon, dan profiteer je bovendien van de laagste prijsgarantie. Jij wilt niet langer wachten en gaat ook voor prachtig haar? Maak meteen online een afspraak met ons.

Hoe werkt een behandeling met keratine in Hilversum?

Je wilt vast en zeker weten wat er gebeurt als wij jouw haar met keratine behandelen in Hilversum. Dat begrijpen wij helemaal. Je bent tenslotte zuinig op je haar. Wij vertellen je op onze website een aantal details en als je nog vragen hebt, mag je altijd even contact met ons opnemen. We geven je, voordat we de behandeling starten, eerst advies. Wij kijken op een deskundige manier naar de meest passende behandeling. Als we klaar zijn vertellen we je ook hoe je je haar voortaan het beste kunt verzorgen. Het is mogelijk om een vervolgafspraak te maken. We zijn er namelijk ook voor regelmatig onderhoud. Uiteraard worden de voordelen en positieve gevolgen dan alleen nog maar groter.

Wij verwelkomen jouw graag voor een kennismaking, intake of één (of meerdere) behandeling(en). Maak hier direct een afspraak of neem contact met ons op. Eerst onze tarieven weten? Neem dan een kijkje bij onze prijzen.

Behandelingen & klantervaringen

Informatie over onze behandelingen en klantervaringen vind je op onderstaande pagina’s. Je kan niet alleen de beoordeling en reviews van andere klanten lezen, maar na jouw behandeling zelf ook jouw ervaring achterlaten op onze website.

Japanese straightening

Thermisch reconditioning!

Lees alle klantervaringen

  • Het schade aan het haar is minder, Het haar hoeft niet meer gesteild te worden met een stijltang
  • Het haar wordt permanent stijl
  • Tijdwinst
Meer informatie

Keratine behandeling

Nooit meer onbehandelbaar haar!

 Lees alle klantervaringen

  • Laagste prijs garantie
  • Voor iedere haartype en wens de juiste behandeling 
  • Het haar wordt gevoed, gehydrateerd, glad en glanzend
Meer informatie

Kleuren van uw haar

Het is mogelijk om elke gewenste kleur voor u te creëren op basis van natuurlijke grondstoffen

 Lees alle klantervaringen

  • De schade aan uw haar is minder
  • Milder voor het haar en hoofdhuid
  • Het voorkomt droog en poreus haar
Meer informatie