Keratine behandeling Amersfoort

Je bent op zoek naar een behandeling met keratine in Amersfoort? Dan ben je bij Caesars Beauty aan het juiste adres. Zowel mannen als vrouwen kunnen behandeld worden in onze salon. Het maakt niet uit of je krullend of steil haar hebt. Wij passen de behandeling aan aan jouw wensen en aan jouw haartype. We maken alleen gebruik van producten van hoogwaardige kwaliteit. Toch bieden we je zeer scherpe tarieven. We hanteren zelfs de laagste prijsgarantie. Ben je het helemaal zat dat je haar er zo futloos uitziet? Maak dan vandaag nog een afspraak voor een keratine behandeling.

Jouw haar met keratine behandelen in Amersfoort en omstreken

Wat gebeurt er eigenlijk tijdens een keratine behandeling Amersfoort? Van nature bevat ons haar veel keratine. Dit zorgt voor kracht, gezondheid en flexibiliteit. Is het keratinegehalte te laag, dan ziet je haar er futloos uit. Er zijn verschillende redenen te bedenken waarom je keratine verliest. Het komt voornamelijk door regelmatig je haar wassen en föhnen. Ook verzorgingsproducten spelen een rol bij het kwijtraken van keratine. Om toch voldoende keratine te behouden, is het een uitstekende optie om je haar door ons te laten behandelen. Je zult zien dat je haar, en daardoor ook je uitstraling, er enorm van opknapt.

Behandeling met keratine in Amersfoort is niet schadelijk voor je haar

Natuurlijk wil je weten wat je haar met keratine behandelen in Amersfoort precies betekent. Je bent tenslotte zuinig op je haar. Uiteraard wil je niet dat de kwaliteit van je haar vermindert door deze behandeling. Daar hoef je absoluut niet bang voor te zijn. Keratine is vrij van formaldehyde. Het is dus niet schadelijk voor je haar. Als je bij ons langskomt, dan brengen we de keratine aan op je haar. Vervolgens sluiten we het in door je haar te verhitten. Direct na de behandeling is het haar optimaal gevoed. Je kunt vanaf dat moment zeker weer 3 tot 5 maanden verder. Wil jij eigenlijk van je krullen af? Verlang je naar steil haar? Kies dan voor onze Brazilian Blow Out Keratine behandeling. Je haar wordt dan wel 60 tot 100% steiler. Dit effect hangt voor een groot gedeelte af van jouw haartype. Wil je wel je krullen behouden, maar baal je van de pluizen? Wij hebben een speciale behandeling voor je. Het volume van je haar vermindert hierdoor. Je zult zien dat de natuurlijke vorm behouden blijft, maar toch ziet je kapsel er weer helemaal verzorgd uit.

Wij verwelkomen jouw graag voor een kennismaking, intake of één (of meerdere) behandeling(en). Maak hier direct een afspraak of neem contact met ons op. Eerst onze tarieven weten? Neem dan een kijkje bij onze prijzen.

Behandelingen & klantervaringen

Informatie over onze behandelingen en klantervaringen vind je op onderstaande pagina’s. Je kan niet alleen de beoordeling en reviews van andere klanten lezen, maar na jouw behandeling zelf ook jouw ervaring achterlaten op onze website.

Japanese straightening

Thermisch reconditioning!

Lees alle klantervaringen

  • Het schade aan het haar is minder, Het haar hoeft niet meer gesteild te worden met een stijltang
  • Het haar wordt permanent stijl
  • Tijdwinst
Meer informatie

Keratine behandeling

Nooit meer onbehandelbaar haar!

 Lees alle klantervaringen

  • Laagste prijs garantie
  • Voor iedere haartype en wens de juiste behandeling 
  • Het haar wordt gevoed, gehydrateerd, glad en glanzend
Meer informatie

Kleuren van uw haar

Het is mogelijk om elke gewenste kleur voor u te creëren op basis van natuurlijke grondstoffen

 Lees alle klantervaringen

  • De schade aan uw haar is minder
  • Milder voor het haar en hoofdhuid
  • Het voorkomt droog en poreus haar
Meer informatie