Op zoek naar een kapper in Almere?

Wij zijn kapper in Almere. Bij Caesars Beauty kapsalon in Almere kun je 5 dagen per week terecht voor het knippen, kleuren, keratine behandelingen, Japanse straightening en verzorgen van je haar. We zijn iedere dinsdag tot zaterdag van 09:00 tot 17:30 uur geopend. Je kunt vooraf online een afspraak inplannen of even bellen naar de telefoonnummers: 036 879 50 71/ 0651147890. Wij kijken graag voor je of wij jou op dezelfde dag nog kunnen helpen. De beste kapper in Almere waar je veelal zonder en met afspraak terecht kunt.

We gaan met veel passie te werk en zijn op de hoogte van de laatste, technieken en behandelingen van je haar. Je krijgt altijd een persoonlijk advies over het kapsel dat het beste bij je past. Wij vertrouwen en hebben ruime ervaring met Keratin Complex, Olaplex, Mucota en HFK-haarkleuring ammonia vrij. Daarnaast gebruiken we PPD en ammonia vrije formule tevens rijk aan keratine voor de verzorging en kleur van jouw haar. Het is mogelijk om iedere gewenste kleur voor jou te creëren op basis van natuurlijke grondstoffen. Bovendien geven wij 100% garantie op mooi haar en de producten die onze kappers in Almere gebruiken.

Onze behandelingen

We zijn voornamelijk expers op het gebied van keratine behandelingen en japanese straigthening, door onze jaren lange ervaring. Mede hierdoor kunnen wij vele verschillende behandelingen aanbieden.Voor iedere haartype en wens hebben we de juiste keratine behandelingen. De behandelingen in onze kapsalon beginnen altijd met een persoonlijk consult en een prijsopgave zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Tijdens dit consult luisteren wij aandachtig naar je wensen en bekijken wij samen met jou welke behandeling het beste bij jou past.

PDD vrije en ammonia vrij haarkleuringen

Met de HFK Honey lemon keratine haarkleuring is het mogelijk om elke gewenste kleur voor je te creëren op basis van natuurlijke grondstoffen. HFK honey lemon keratine haarkleuring is een ammonia en PPD vrije formule rijk aan keratine, dit voorkomt huidirritatie, droog, poreus of futloos haar.

Een bezoek aan Caesars Beauty kapsalon Almere is zonder twijfel een momentje voor jezelf. Wij staan altijd voor je klaar om ervoor te zorgen dat je met mooi haar en een fris gevoel onze kapsalon uitloopt. Maak direct je afspraak bij de Caesars Beauty in Almere en ervaar het zelf.