Hairextensions Almere

Je wilt hairextensions laten zetten in Almere en omgeving? Weet je al exact wat je wilt of twijfel je nog? Er zijn diverse mogelijkheden. Wij adviseren je graag over de opties. Maak een afspraak via onze website. Wat wil je graag veranderen aan je haar? Welk type verlening kies je? Het is belangrijk dat deze past bij jouw haartype. Natuurlijk zijn wij er voor deskundig advies.

Hairextensions zetten Almere

Welke verwachting heb je van de hairextensions Almere? Het is per persoon verschillend hoeveel extensions er nodig zijn. Dit hangt af van jouw wensen maar ook van je haartype. Wij kijken graag even met je mee. Natuurlijk gaan we voor het mooiste eindresultaat. En we houden volledig rekening met jouw persoonlijke wensen. Welke kleur zou het beste bij jouw eigen haar passen? Misschien is het verstandig om een kleuranalyse uit te laten voeren. Profiteer van onze behandelingen die zeer scherp geprijsd zijn.

Wax hairextensions laten zetten Almere

Je wilt wax hairextensions laten zetten in Almere? Dan ben je bij ons aan het beste adres. In dit geval zit er een bonding aan de hairextension vast. Deze bevestigen we aan een plukje van je eigen haar. Dit doen we door de bonding te smelten met een extensionconnector. We gebruiken hier warmte voor. We verzekeren je ervan dat dit absoluut niet schadelijk is voor je haar. Daarna rollen we de bonding en vervolgens wordt deze hard. Zo weten we zeker dat de hairextensions niet snel los zullen raken.

Wij verwelkomen jouw graag voor een kennismaking, intake of één (of meerdere) behandeling(en). Maak hier direct een afspraak of neem contact met ons op. Eerst onze tarieven weten? Neem dan een kijkje bij onze prijzen.

Behandelingen & klantervaringen

Informatie over onze behandelingen en klantervaringen vind je op onderstaande pagina’s. Je kan niet alleen de beoordeling en reviews van andere klanten lezen, maar na jouw behandeling zelf ook jouw ervaring achterlaten op onze website.

Japanese straightening

Thermisch reconditioning!

Lees alle klantervaringen

  • Het schade aan het haar is minder, Het haar hoeft niet meer gesteild te worden met een stijltang
  • Het haar wordt permanent stijl
  • Tijdwinst
Meer informatie

Keratine behandeling

Nooit meer onbehandelbaar haar!

 Lees alle klantervaringen

  • Laagste prijs garantie
  • Voor iedere haartype en wens de juiste behandeling 
  • Het haar wordt gevoed, gehydrateerd, glad en glanzend
Meer informatie

Kleuren van uw haar

Het is mogelijk om elke gewenste kleur voor u te creëren op basis van natuurlijke grondstoffen

 Lees alle klantervaringen

  • De schade aan uw haar is minder
  • Milder voor het haar en hoofdhuid
  • Het voorkomt droog en poreus haar
Meer informatie