Meer volume en lengte met een haarverlenging Noord-Holland

Wil jij graag meer volume in je haar creëren? Of droom jij over lang haar? Ga dan voor een haarverlenging Noord-Holland. Een snellere manier om een mooie coupe te creëren is er niet! Bij Caesars Beauty verwelkomen we je graag voor een haarverlenging en diverse andere behandelingen. Wij geven jou een complete make-over en zorgen er voor dat je nooit meer last hebt van bad hair days. Wij streven naar gezond en prachtig haar en zijn niet tevreden voordat jij dat ook bent. Ons ervaren team zal dan ook alles doen om tot een perfect resultaat te bereiken.

Haarverlenging zetten Noord-Holland door onze specialisten

Een haarverlenging zetten Noord-Holland door onze specialisten biedt verschillende voordelen. Zo geven we jou allereerst een duidelijk en persoonlijk advies. Zowel over de coupe zelf als over de nazorg van de haar extensions kun je bij ons terecht voor tips en tricks. Daarnaast werken wij enkel met de beste materialen om een mooi en langdurig resultaat te garanderen. Tot slot zetten wij niet alleen haar extensions, maar kunnen wij bijvoorbeeld ook je haar knippen en kleuren. Zo wandel je na één bezoek aan onze salon de deur uit met een nieuwe look!

Afspraak maken om een haarverlenging laten zetten Noord-Holland

Wil je een afspraak maken om een haarverlenging te laten zetten Noord-Holland? Neem dan contact met ons op. Je bereikt ons via de telefoon of e-mail. Op onze website kun je tevens direct een afspraak maken. Onze salon bevindt zich in Almere en is van dinsdag tot en met zaterdag open. Het adres en de openingstijden vind je terug op de website. Uiteraard vind je op de website ook veel handige informatie over het zetten van haar extensions en onze overige behandelingen. Heb je nog een vraag? Contacteer ons team dan direct. Wij helpen je graag!

Wij verwelkomen jouw graag voor een kennismaking, intake of één (of meerdere) behandeling(en). Maak hier direct een afspraak of neem contact met ons op. Eerst onze tarieven weten? Neem dan een kijkje bij onze prijzen.

Behandelingen & klantervaringen

Informatie over onze behandelingen en klantervaringen vind je op onderstaande pagina’s. Je kan niet alleen de beoordeling en reviews van andere klanten lezen, maar na jouw behandeling zelf ook jouw ervaring achterlaten op onze website.

Japanese straightening

Thermisch reconditioning!

Lees alle klantervaringen

  • Het schade aan het haar is minder, Het haar hoeft niet meer gesteild te worden met een stijltang
  • Het haar wordt permanent stijl
  • Tijdwinst
Meer informatie

Keratine behandeling

Nooit meer onbehandelbaar haar!

 Lees alle klantervaringen

  • Laagste prijs garantie
  • Voor iedere haartype en wens de juiste behandeling 
  • Het haar wordt gevoed, gehydrateerd, glad en glanzend
Meer informatie

Kleuren van uw haar

Het is mogelijk om elke gewenste kleur voor u te creëren op basis van natuurlijke grondstoffen

 Lees alle klantervaringen

  • De schade aan uw haar is minder
  • Milder voor het haar en hoofdhuid
  • Het voorkomt droog en poreus haar
Meer informatie