Haar weave Amsterdam: maak je haar langer en voller

Een haar weave Amsterdam is de makkelijkste en snelste manier om je haar langer en voller te maken. Een haar weave is namelijk een haarstukje die wordt vastgemaakt aan je natuurlijke haar. Het resultaat is super subtiel en natuurlijk. Bij Caesars Beauty kun je terecht voor advies en het plaatsen van de haar weave. Zo kunnen wij je adviseren over de kleur en de lengte van de weave, maar ook over de verzorging van je haarstukje. Met de juiste verzorging zul je extra lang genieten van je nieuwe kapsel.

Een haar weave zetten Amsterdam wordt gedaan door ons ervaren en professionele team. Wij zijn gespecialiseerd in haarverlengingen, maar ook in diverse andere haarbehandelingen zoals haarbotox en keratine behandelingen. Daarnaast kunnen wij je haar direct knippen en kleuren. Dit is wel zo praktisch als je slechts na één bezoekje met een geweldige coupe de deur wilt uitlopen. Een haarbotox of keratine behandeling is aan te raden voor of na het plaatsen van een haar weave. Op deze manier zorg je er voor dat je haar kan herstellen en er super mooi en gezond uit komt te zien.

Meer weten over een haar weave laten zetten Amsterdam?

Wil je meer weten over een haar weave laten zetten Amsterdam? Kijk dan rond op onze website. Hier vind je veel informatie over onze haarbehandelingen en onze salon. Bekijk bijvoorbeeld meteen onze tarieven zodat je weet waar je (ongeveer) rekening mee moet houden. Een afspraak maken of een vraag stellen kan via de telefoon, e-mail of onze website. Twijfel niet om contact met ons op te nemen als je een persoonlijk advies wilt of meer wilt weten over het plaatsen en verzorgen van een haar weave. We hopen je gauw terug te zien bij Caesars Beauty!

Wij verwelkomen jouw graag voor een kennismaking, intake of één (of meerdere) behandeling(en). Maak hier direct een afspraak of neem contact met ons op. Eerst onze tarieven weten? Neem dan een kijkje bij onze prijzen.

Behandelingen & klantervaringen

Informatie over onze behandelingen en klantervaringen vind je op onderstaande pagina’s. Je kan niet alleen de beoordeling en reviews van andere klanten lezen, maar na jouw behandeling zelf ook jouw ervaring achterlaten op onze website.

Japanese straightening

Thermisch reconditioning!

Lees alle klantervaringen

  • Het schade aan het haar is minder, Het haar hoeft niet meer gesteild te worden met een stijltang
  • Het haar wordt permanent stijl
  • Tijdwinst
Meer informatie

Keratine behandeling

Nooit meer onbehandelbaar haar!

 Lees alle klantervaringen

  • Laagste prijs garantie
  • Voor iedere haartype en wens de juiste behandeling 
  • Het haar wordt gevoed, gehydrateerd, glad en glanzend
Meer informatie

Kleuren van uw haar

Het is mogelijk om elke gewenste kleur voor u te creëren op basis van natuurlijke grondstoffen

 Lees alle klantervaringen

  • De schade aan uw haar is minder
  • Milder voor het haar en hoofdhuid
  • Het voorkomt droog en poreus haar
Meer informatie