Haar laseren Almere

Je wilt je haar laten laseren in Almere en omgeving? Je bent dan bij Caesars Beauty op de goede plek. Kies je voor IPL of ga je voor laser? In principe werken beide methodes redelijk hetzelfde. Daarnaast zijn ze allebei te gebruiken voor mensen die definitief willen ontharen. Bij zowel laser als bij IPL wordt gebruikgemaakt van selectieve foto-thermolyse. Licht wordt omgezet in warmte. Dit zorgt voor een vernietiging van je haarzakjes. Het melanine-pigment dat in je haren aanwezig is, absorbeert het licht. Dit wordt geleid naar het haarzakje en daar zorgt het voor een vernietiging.

Waarom je haar laten laseren in Almere?

Twijfel je toch nog over haar laseren Almere of een IPL behandeling? Het resultaat zal hetzelfde zijn. Het grote verschil zit voornamelijk in de golflengten. Bij laser gebruiken ze licht van een golflengte. Bij IPL wordt gebruik gemaakt van een heel spectrum van golflengtes. Dit geeft meteen aan waarom IPL grote voordelen biedt. Er kan een groot oppervlak behandeld worden, terwijl dat bij laser niet mogelijk is. Dan wordt haartje voor haartje weggewerkt. Welk huidtype je ook hebt, IPL is bijna altijd mogelijk. Dat is bij laser niet het geval. Die methode is alleen geschikt voor mensen met donkere beharing en een lichte huid.

Haar lasering Almere en kiezen voor definitieve ontharing

Je zoekt naar haar lasering Almere? Je bent vooral in de zomer ontzettend druk met scheren, waxen en epileren? Daar zou je graag voorgoed van af willen zijn? Maak dan vandaag nog een afspraak. Zowel mannen als vrouwen zijn van harte welkom bij onze salon. Profiteer van onze uitstekende kwaliteit. Geniet van de lage prijzen. We bieden je zelfs de laagste prijsgarantie. Heb je vragen? Schroom niet om contact op te nemen. We helpen je graag verder.

Wij verwelkomen jouw graag voor een kennismaking, intake of één (of meerdere) behandeling(en). Maak hier direct een afspraak of neem contact met ons op. Eerst onze tarieven weten? Neem dan een kijkje bij onze prijzen.

Behandelingen & klantervaringen

Informatie over onze behandelingen en klantervaringen vind je op onderstaande pagina’s. Je kan niet alleen de beoordeling en reviews van andere klanten lezen, maar na jouw behandeling zelf ook jouw ervaring achterlaten op onze website.

Japanese straightening

Thermisch reconditioning!

Lees alle klantervaringen

  • Het schade aan het haar is minder, Het haar hoeft niet meer gesteild te worden met een stijltang
  • Het haar wordt permanent stijl
  • Tijdwinst
Meer informatie

Keratine behandeling

Nooit meer onbehandelbaar haar!

 Lees alle klantervaringen

  • Laagste prijs garantie
  • Voor iedere haartype en wens de juiste behandeling 
  • Het haar wordt gevoed, gehydrateerd, glad en glanzend
Meer informatie

Kleuren van uw haar

Het is mogelijk om elke gewenste kleur voor u te creëren op basis van natuurlijke grondstoffen

 Lees alle klantervaringen

  • De schade aan uw haar is minder
  • Milder voor het haar en hoofdhuid
  • Het voorkomt droog en poreus haar
Meer informatie