Creëer volume en lengte met haar extensions Amsterdam

Voor lange en weelderige lokken heb je erg veel geduld nodig. Het kan namelijk jaren duren voordat je haren op de door jou gewenste lengte zijn. Heb jij geen zin om zo lang te wachten? Of wil jij niet alleen lengte, maar ook meer volume in je haar creëren? Kies dan voor haar extensions Amsterdam. Haar extensions zijn dé manier om snel en eenvoudig jouw haar om te toveren in jouw droomkapsel. Zo bepaal je zelf hoe lang je je haren wilt en kun je je haar een stuk voller maken met strategisch geplaatste haar extensions.

Haar extensions zetten Amsterdam bij Caesars Beauty

Haar extensions zetten Amsterdam doe je bij Caesars Beauty. Wij zijn gespecialiseerd in het zetten van haar extensions en bieden je altijd de beste service. Zo vinden wij gezond haar erg belangrijk en geven we altijd een eerlijk en professioneel advies over de behandeling én de nazorg. Voor langdurig mooie haar extensions is het namelijk van belang dat je gebruik maakt van een aantal producten en tips. Ons team kan je hier alles over vertellen en zal je adviseren over de lengte en het aantal haar extensions die het beste passen bij jouw wensen en haartype.

Meer weten over haar extensions laten zetten Amsterdam?

Wil je meer weten over haar extensions laten zetten Amsterdam? Neem dan contact op met Caesars Beauty. Je kunt ons team bereiken via de e-mail, telefoon of het contactformulier. Online vind je eventueel meer informatie over onze behandelingen én kun je direct een afspraak maken voor een haarverlenging. Goed om te weten: bij Caesars Beauty zijn wij tevens gespecialiseerd in keratine behandelingen, haar botox, haar kleuringen en Japanese Straightening. Wij zorgen er voor dat jij met een compleet nieuwe look de deur uit loopt!

Wij verwelkomen jouw graag voor een kennismaking, intake of één (of meerdere) behandeling(en). Maak hier direct een afspraak of neem contact met ons op. Eerst onze tarieven weten? Neem dan een kijkje bij onze prijzen.

Behandelingen & klantervaringen

Informatie over onze behandelingen en klantervaringen vind je op onderstaande pagina’s. Je kan niet alleen de beoordeling en reviews van andere klanten lezen, maar na jouw behandeling zelf ook jouw ervaring achterlaten op onze website.

Japanese straightening

Thermisch reconditioning!

Lees alle klantervaringen

  • Het schade aan het haar is minder, Het haar hoeft niet meer gesteild te worden met een stijltang
  • Het haar wordt permanent stijl
  • Tijdwinst
Meer informatie

Keratine behandeling

Nooit meer onbehandelbaar haar!

 Lees alle klantervaringen

  • Laagste prijs garantie
  • Voor iedere haartype en wens de juiste behandeling 
  • Het haar wordt gevoed, gehydrateerd, glad en glanzend
Meer informatie

Kleuren van uw haar

Het is mogelijk om elke gewenste kleur voor u te creëren op basis van natuurlijke grondstoffen

 Lees alle klantervaringen

  • De schade aan uw haar is minder
  • Milder voor het haar en hoofdhuid
  • Het voorkomt droog en poreus haar
Meer informatie