Caesars Beauty: gespecialiseerd in haar extensions Almere

Bij Caesars Beauty hebben we ons gespecialiseerd in haar extensions Almere. Wij zorgen er voor dat jij die lange, volle en gezonde lokken krijgt waar je altijd al over droomde. Naast dat wij vakkundig en professioneel te werk gaan, reken je bij ons altijd op een eerlijk en persoonlijk advies. Zo vertellen we je graag meer over de verschillende mogelijkheden, de ideale lengte en de verzorging van jouw haar extensions. Voor een mooi resultaat is het namelijk wel belangrijk dat je je haar extensions de juiste nazorg biedt. Wij raden je graag een aantal producten aan en kunnen je handige tips geven.

Jarenlange ervaring met haar extensions zetten Almere

Het team van Caesars Beauty heeft een jarenlange ervaring met haar extensions zetten Almere. Daarnaast voeren wij diverse andere behandelingen uit waardoor jouw haar gezonder, sterker en mooier dan ooit kan worden. Combineer het zetten van haar extensions bijvoorbeeld met het kleuren van je haar als je toe bent aan een compleet nieuwe look. Ook een keratine behandeling is een populaire behandeling in onze salon. Keratine voedt en hydrateert je haar tot in de diepste vezels. Je zult zien dat je haar sterker, gezonder en stralender wordt en dat bad hair days tot het verleden gaan behoren!

Direct haar extensions laten zetten Almere

Wij verwelkomen jouw graag voor een kennismaking, intake of één (of meerdere) behandeling(en). Maak hier direct een afspraak of neem contact met ons op. Eerst onze tarieven weten? Neem dan een kijkje bij onze prijzen.

Behandelingen & klantervaringen

Informatie over onze behandelingen en klantervaringen vind je op onderstaande pagina’s. Je kan niet alleen de beoordeling en reviews van andere klanten lezen, maar na jouw behandeling zelf ook jouw ervaring achterlaten op onze website.

Japanese straightening

Thermisch reconditioning!

Lees alle klantervaringen

  • Het schade aan het haar is minder, Het haar hoeft niet meer gesteild te worden met een stijltang
  • Het haar wordt permanent stijl
  • Tijdwinst
Meer informatie

Keratine behandeling

Nooit meer onbehandelbaar haar!

 Lees alle klantervaringen

  • Laagste prijs garantie
  • Voor iedere haartype en wens de juiste behandeling 
  • Het haar wordt gevoed, gehydrateerd, glad en glanzend
Meer informatie

Kleuren van uw haar

Het is mogelijk om elke gewenste kleur voor u te creëren op basis van natuurlijke grondstoffen

 Lees alle klantervaringen

  • De schade aan uw haar is minder
  • Milder voor het haar en hoofdhuid
  • Het voorkomt droog en poreus haar
Meer informatie