Extensions Almere

Je wilt extensions laten zetten in Almere en omstreken? Weet dat je dan welkom bent bij Caesars Beauty. In onze salon kun je terecht voor deskundig en persoonlijk advies. Ook voor een behandeling van goede kwaliteit ben je bij ons aan het juiste adres. We bekijken graag samen met jou naar alle opties, kleuren, structuren en systemen. Uiteraard stemmen we het advies helemaal af op jouw voorkeuren en jouw haarstyle. Kies je voor maatwerk? Maak dan vandaag nog een afspraak bij Caesars Beauty.

Extensions zetten Almere

Wil je meer weten over het laten zetten van extensions Almere? Kijk op onze website naar verdere details. Ook mag je altijd even contact met ons opnemen. Voordat we de extensions zetten, wassen en drogen we je haar. Dit zorgt namelijk voor een betere hechting. Wil je dat we tegelijk je haar knippen? Ook dat is mogelijk. Soms is een voorbehandeling niet nodig. Het meeste is afhankelijk van jouw persoonlijke wensen. Laat de extensions zetten door een specialist en maak een afspraak bij onze salon. We rekenen scherpe tarieven.

Extensions laten zetten Almere en daarna kiezen voor de juiste verzorging

Nadat we klaar zijn met extensions zetten Almere is het belangrijk dat je thuis je haar op de juiste wijze verzorgt. Ook is het van belang dat je gebruik maakt van de goede verzorgingsproducten. Natuurlijk zijn wij er voor deskundig advies. En voor de juiste producten kun je zeker ook bij ons terecht. Zou je de verkeerde middelen gebruiken, dan heb je meer kans op bijvoorbeeld droog of dof haar. Ook komen er dan wellicht sneller klitten in je haar. Daar zit je vast en zeker niet op te wachten na het laten zetten van extensions.

Wij verwelkomen jouw graag voor een kennismaking, intake of één (of meerdere) behandeling(en). Maak hier direct een afspraak of neem contact met ons op. Eerst onze tarieven weten? Neem dan een kijkje bij onze prijzen.

Behandelingen & klantervaringen

Informatie over onze behandelingen en klantervaringen vind je op onderstaande pagina’s. Je kan niet alleen de beoordeling en reviews van andere klanten lezen, maar na jouw behandeling zelf ook jouw ervaring achterlaten op onze website.

Japanese straightening

Thermisch reconditioning!

Lees alle klantervaringen

  • Het schade aan het haar is minder, Het haar hoeft niet meer gesteild te worden met een stijltang
  • Het haar wordt permanent stijl
  • Tijdwinst
Meer informatie

Keratine behandeling

Nooit meer onbehandelbaar haar!

 Lees alle klantervaringen

  • Laagste prijs garantie
  • Voor iedere haartype en wens de juiste behandeling 
  • Het haar wordt gevoed, gehydrateerd, glad en glanzend
Meer informatie

Kleuren van uw haar

Het is mogelijk om elke gewenste kleur voor u te creëren op basis van natuurlijke grondstoffen

 Lees alle klantervaringen

  • De schade aan uw haar is minder
  • Milder voor het haar en hoofdhuid
  • Het voorkomt droog en poreus haar
Meer informatie