Definitief ontharen Almere

Het lijkt je fantastisch als je jezelf nooit meer hoeft te scheren of epileren? Ook harsen en waxen zijn geen favoriete bezigheden? Baal je van stoppels en nare ingegroeide haartjes op je bikinilijn of oksels? Dan is definitief ontharen precies iets voor jou. Je bent welkom bij Caesars Beauty. In onze salon maken we gebruik van Intense Pulsed Light. We garanderen je een optimale service en een zeer hoge kwaliteit.

Dankzij IPL profiteren van definitieve ontharing Almere

Kies je voor definitief ontharen Almere bij Caesars Beauty? Wij gebruiken een methode die werkt door middel van een puls van licht. Deze puls wekt in de haarzakjes warmte op. Hierdoor wordt het zakje vernietigd. Er kan nooit meer een nieuw haartje beginnen met groeien. We kunnen deze methode toepassen op elk lichaamsdeel. De behandeling duurt slechts heel kort. Meestal zijn we met het definitief ontharen van oksels ongeveer vijf minuten bezig. Dit is precies wat jij wilt? Maak dan vandaag nog een afspraak. Dit kan snel en gemakkelijk online via onze website. Ook begrijpen wij het helemaal als je nog vragen hebt. Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

De voordelen van een definitieve ontharing in Almere en omstreken

Lijkt het je niet geweldig dat je nooit meer met een scheerapparaat in de weer hoeft? Je plant onverwachts een saunabezoek of een avondje zwemmen en je hoeft niet bang te zijn voor ongewenste haargroei. Scheren, epileren en waxen zijn voorgoed verleden tijd als je kiest voor een definitieve ontharing. Ook zul je nooit meer hoeven te dealen met stoppels of ingegroeide haartjes. Wat een heerlijk vooruitzicht. Na gemiddeld 8 behandelingen is er een haarreductie van ongeveer 80-90%. Het is belangrijk om een aantal behandelingen af te spreken. Het is de bedoeling dat het haarzakje bereikt wordt. Hierbij is geleiding via het pigment in het haarzakje nodig. In eerste instantie glijdt het licht nog niet door naar het haarzakje. Er kunnen dan nog wel haren aangemaakt worden. Juist de haartjes die nog niet in de groeifase zitten moeten later nog aangepakt worden. Dat doen we tijdens de vervolgbehandelingen. Neem je 10 behandelingen, dan heb je echt een optimaal resultaat. Wij adviseren altijd 1 onderhoudsbehandeling per jaar in te plannen. Zo weet je zeker dat je profiteert van een langdurig effect.

Wij verwelkomen jouw graag voor een kennismaking, intake of één (of meerdere) behandeling(en). Maak hier direct een afspraak of neem contact met ons op. Eerst onze tarieven weten? Neem dan een kijkje bij onze prijzen.

Behandelingen & klantervaringen

Informatie over onze behandelingen en klantervaringen vind je op onderstaande pagina’s. Je kan niet alleen de beoordeling en reviews van andere klanten lezen, maar na jouw behandeling zelf ook jouw ervaring achterlaten op onze website.

Japanese straightening

Thermisch reconditioning!

Lees alle klantervaringen

  • Het schade aan het haar is minder, Het haar hoeft niet meer gesteild te worden met een stijltang
  • Het haar wordt permanent stijl
  • Tijdwinst
Meer informatie

Keratine behandeling

Nooit meer onbehandelbaar haar!

 Lees alle klantervaringen

  • Laagste prijs garantie
  • Voor iedere haartype en wens de juiste behandeling 
  • Het haar wordt gevoed, gehydrateerd, glad en glanzend
Meer informatie

Kleuren van uw haar

Het is mogelijk om elke gewenste kleur voor u te creëren op basis van natuurlijke grondstoffen

 Lees alle klantervaringen

  • De schade aan uw haar is minder
  • Milder voor het haar en hoofdhuid
  • Het voorkomt droog en poreus haar
Meer informatie