Brazilian keratine behandeling Amsterdam: tegen droog, pluizig en futloos haar

Een Brazilian keratine behandeling Amsterdam helpt jou van droog, pluizig en futloos haar af. Dankzij de keratine krijg je binnen no time weer een gezonde en volle bos met haar. Ideaal als jouw haar beschadigd is door het stylen of kleuren van je haar of als je haar simpelweg een oppeppertje kan gebruiken. Een Brazilian keratine behandeling is volledig veilig en geschikt voor alle haarsoorten. Ook mannen en mensen met krullen hebben baat bij deze intens voedende behandeling. Houd er wel rekening mee dat de behandeling soms herhaald moet worden en dat we altijd aanraden om speciale producten te gebruiken na de behandeling. Hierdoor behaal je een optimaal resultaat!

Braziliaanse keratine behandeling Amsterdam bij Caesars Beauty

Bij Caesars Beauty ben je aan het juiste adres voor een Braziliaanse keratine behandeling Amsterdam. Wij hebben een passie voor haar en helpen jou met veel liefde van je droge of pluizige haren af. Tevens kunnen wij jouw haar (semi-permanent) stijlen met behulp van de keratine. Uiteraard zonder afbreuk te doen op het volume en de natuurlijke vorm van je haar. Ben je benieuwd naar het resultaat? Bekijk dan eens wat voor- en na foto’s op onze website. Zo zie je goed wat een keratine behandeling voor (ernstig) beschadigd of (extreem) pluizig haar kan betekenen.

Maak een afspraak voor Brazilian keratine Amsterdam

Heb je interesse in de Brazilian keratine Amsterdam behandeling? Maak dan direct een afspraak. Dit kan via de website of door ons te contacteren via de telefoon, e-mail of het online contactformulier. Als je een vraag hebt, kun je ons natuurlijk ook op deze manier contacteren. Wil je eerst meer weten over de behandeling en de bijbehorende prijzen? Neem dan een kijkje op de website. Zo zijn de prijzen afhankelijk van jouw haarlengte. Boek je meerdere keratine behandelingen? Dan krijg je een speciale korting. We hopen je snel te mogen begroeten bij Caesars Beauty in Almere!

Wij verwelkomen jouw graag voor een kennismaking, intake of één (of meerdere) behandeling(en). Maak hier direct een afspraak of neem contact met ons op. Eerst onze tarieven weten? Neem dan een kijkje bij onze prijzen.

Behandelingen & klantervaringen

Informatie over onze behandelingen en klantervaringen vind je op onderstaande pagina’s. Je kan niet alleen de beoordeling en reviews van andere klanten lezen, maar na jouw behandeling zelf ook jouw ervaring achterlaten op onze website.

Japanese straightening

Thermisch reconditioning!

Lees alle klantervaringen

  • Het schade aan het haar is minder, Het haar hoeft niet meer gesteild te worden met een stijltang
  • Het haar wordt permanent stijl
  • Tijdwinst
Meer informatie

Keratine behandeling

Nooit meer onbehandelbaar haar!

 Lees alle klantervaringen

  • Laagste prijs garantie
  • Voor iedere haartype en wens de juiste behandeling 
  • Het haar wordt gevoed, gehydrateerd, glad en glanzend
Meer informatie

Kleuren van uw haar

Het is mogelijk om elke gewenste kleur voor u te creëren op basis van natuurlijke grondstoffen

 Lees alle klantervaringen

  • De schade aan uw haar is minder
  • Milder voor het haar en hoofdhuid
  • Het voorkomt droog en poreus haar
Meer informatie