Brazilian blowout behandeling Amsterdam: keratine behandeling

Een Brazilian blowout behandeling Amsterdam staat ook wel bekend als een keratine behandeling. Tijdens deze behandeling wordt je haar (met behulp van keratine) intens gevoed. Dit is ideaal als je last hebt van droog, pluizig of futloos haar. Ook kan de behandeling worden ingezet om krullen te temmen. Zowel mannen als vrouwen en zowel mensen met kort als met lang haar hebben baat bij de Brazilian blow out behandeling. Uiteraard is de behandeling veilig en compleet pijnloos. Wel is het handig om te weten dat de behandeling in sommige gevallen herhaald moet worden voor een optimaal resultaat.

Meer informatie over een Braziliaanse blowout behandeling Amsterdam

Heb je interesse in een Braziliaanse blowout behandeling Amsterdam? Maak dan kennis met Caesars Beauty. Wij zijn een beauty center met een passie voor haar. Wij bieden diverse unieke haarbehandelingen aan, waaronder de Brazilian blowout. Wij zijn groot fan van deze behandeling omdat het voor iedereen geschikt is én omdat de resultaten verbluffend zijn. Wil jij weten hoe de keratine behandeling precies in zijn werk gaat? Lees dan verder op de website. Hier leggen we precies uit hoe we te werk gaan, wat je mag verwachten en wat keratine precies is. Ook bekijk je online voor- en na foto’s en vind je onze tarieven.

Brazilian blowout Amsterdam boeken bij Caesars Beauty

Wil je een Brazilian blowout Amsterdam boeken bij Caesars Beauty? Maak dan direct een afspraak via onze website. Uiteraard kun je ons ook bellen, e-mailen of het contactformulier invullen als je een vraag hebt of graag persoonlijk advies wilt. Tot slot kun je bij ons diverse andere haarbehandelingen boeken. De haar botox is bijvoorbeeld super effectief bij droog en beschadigd haar. Een Japanse straightening is ideaal als jij voor langere tijd wilt genieten van super steil haar. Nieuwsgierig geworden? Neem dan direct een kijkje bij onze overige behandelingen!

Wij verwelkomen jouw graag voor een kennismaking, intake of één (of meerdere) behandeling(en). Maak hier direct een afspraak of neem contact met ons op. Eerst onze tarieven weten? Neem dan een kijkje bij onze prijzen.

Behandelingen & klantervaringen

Informatie over onze behandelingen en klantervaringen vind je op onderstaande pagina’s. Je kan niet alleen de beoordeling en reviews van andere klanten lezen, maar na jouw behandeling zelf ook jouw ervaring achterlaten op onze website.

Japanese straightening

Thermisch reconditioning!

Lees alle klantervaringen

  • Het schade aan het haar is minder, Het haar hoeft niet meer gesteild te worden met een stijltang
  • Het haar wordt permanent stijl
  • Tijdwinst
Meer informatie

Keratine behandeling

Nooit meer onbehandelbaar haar!

 Lees alle klantervaringen

  • Laagste prijs garantie
  • Voor iedere haartype en wens de juiste behandeling 
  • Het haar wordt gevoed, gehydrateerd, glad en glanzend
Meer informatie

Kleuren van uw haar

Het is mogelijk om elke gewenste kleur voor u te creëren op basis van natuurlijke grondstoffen

 Lees alle klantervaringen

  • De schade aan uw haar is minder
  • Milder voor het haar en hoofdhuid
  • Het voorkomt droog en poreus haar
Meer informatie