wat is keratine

wat is keratine precies? Keratine is een natuurlijke bouwstof die reeds in uw haar aanwezig is en zorgt voor sterk en gezond haar. Verlies aan keratine kent vele oorzaken en zorgt ervoor dat uw haar minder sterk en breekbaar is. Bij een keratine behandeling is keratine het bestanddeel dat ervoor zorgt dat uw haar weer sterker wordt. Vanwege de voedende werking krijgt u stralend haar en een gezonde hoofdhuid.

Hoe verlies je keratine in het haar?

  • Veroudering van het haar
  • Chemische behandelingen (blonderen, straightenen, relaxen)
  • Hoge temperaturen (föhnen, steil tangen en krultangen)
  • Het klimaat (zon, wind en regen)
  • Chloor en zeezout
  • Lage kwaliteit verzorgingsproducten

Keratine eiwit

De vraag ‘wat is keratine’ beperkt zich niet alleen tot uw haar. Keratine is een eiwit (proteïne) dat in uw haar maar ook elders in het lichaam voorkomt. Het keratine eiwit komt ook voor in uw nagels, tanden en huid. Bij bijvoorbeeld uw huid wordt de keratine automatisch weer door het lichaam toegevoegd. Bij uw haar is dit niet het geval. Om uw haar sterk, gezond en glanzend te houden is het belangrijk uw haar te voeden met de keratine door te kiezen voor keratine behandeling. Maak eenvoudig online direct  een afspraak.

Is keratine goed of slecht voor je haar?

Uw haar bestaat van nature voor een groot deel uit keratine, keratine is dus niet slecht voor je haar. Omdat keratine een natuurlijk eiwit is brengt het geen schade toe aan het haar zoals bij chemische behandelingen wel het geval is.

De keratine behandeling van Caesars Beauty is een Braziliaanse keratine behandeling. De aanmaak van keratine wordt hierbij nagebootst zodat het haar extra wordt versterkt en weer glanzend wordt.Tevens is er hierdoor geen sprake van uitgroei. De natuurlijke basis van het product maakt het mogelijk om de behandeling met regelmaat te herhalen.

Chemische behandelingen om het haar in model te krijgen brengen vaak permanente schade toe aan het haar waardoor het haar afbreekt, dof wordt of in het ernstigste geval uitvalt. Ook kunnen allergische reacties ontstaan doordat uw hoofdhuid wordt beschadigd.

Met onze keratine behandeling wordt het haar juist gevoed en door de verzorgende werking blijft uw hoofdhuid pijnvrij. Ook als u eerder chemische producten heeft gebruikt kunt u de keratine behandeling ondergaan. Juist beschadigd haar heeft profijt van de keratine behandeling. U kunt nu online uw afspraak inplannen.

Verschillende soorten keratine behandelingen

Steil haar door middel van een keratine, Deze behandeling noem je Brazilian blow out keratine behandeling. De behandeling vermindert het volume van je haar tot maar liefst 60% tot 100% afhankelijk van de conditie en je haartype. Steil haar is dus eindelijk binnen handbereik! In tegenstelling tot chemische straighteners die je haar beschadigen. Je kunt bij ons een direct behandeling online inplannen voor Brazilian blow out keratine behandeling.

Keratine behandeling krullen en volume behoudt. Hiermee Krijgt het haar weer de voedingsstoffen die essentieel zijn voor de gezondheid van je haar. Het volume van je haar wordt tot maximaal 10 procent verminderd zonder de natuurlijke vorm van je haar te verliezen. Krullend haar zal mooier krullen zonder te pluizen en golvend haar zal perfecte golven hebben. Er is geen reden om te wachten met uw keratine behandeling, je kunt zelfs direct online een afspraak maken

Verzorging na Keratine behandeling?

Na een keratine behandeling moet het haar met keratine na verzorging behandeld worden. Deze producten zijn ontwikkeld als na verzorging voor een keratine behandeling. De verzorgingsproducten zijn rijk aan keratine en bepaalde ingrediënten waardoor de behandeling verzorgt en onderhouden wordt. De verorgings producten kan je via onze webshop bestellen.

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.