Keratine behandeling ervaringen

Ben je geïnteresseerd in de keratine behandeling ervaringen dan kan je dit op onze pagina van klantenvertellen.nl en op onze pagina van Google de reviews en keratine behandelingen ervaringen lezen.

Hoe zorg je voor mooi haar?

Is je haar dof, droog en futloos? Jij wilt je haar laten stralen en wij hebben daar een oplossing voor. Een behandeling met Keratine maakt je haar weer stralend en gezond. De Keratine behandeling is geschikt voor ieder haartype; het is veilig en is voor iedereen. Wanneer je je haar behandelt met Keratine, biedt het het meeste effect voor dor en droog haar. Je kent het wel, dat je haar dof en droog wordt, door het veelvuldig gebruik van een stijltang. Je haar kan ook beschadigd raken door het vaak te kleuren, verkeerde producten, het ouder worden van het haar en het klimaat. In alle gevallen biedt een Keratine behandeling de juiste oplossing.

keratine behandeling
keratine behandeling
caesars-beauty
keratine behandeling voor en na
keratine behandeling

Wat is Keratine en wat is het effect?

Misschien weet je wel dat Keratine een proteïne is dat in je lichaam voorkomt. In je nagels en huid zit Keratine, maar ook in jouw haar. Het zorgt ervoor dat al deze lichaamsonderdelen flexibel blijven en niet aan kracht verliezen. 90 procent van natuurlijk haar bestaat uit Keratine. Wanneer je je haar niet goed behandelt, door gebruik van chemische producten, verdwijnt een deel van de Keratine uit je haar. Wanneer je je haar behandelt met Keratine, zorgt het voor de aanvulling van het tekort aan Keratine. Je haar wordt weer gezonder, sterker en gaat glanzen.

Wil jij ook steil haar?

Naast dat Keratine je haar voedt, zorgt het ervoor dat je haar in volume afneemt met 60%. Heb je altijd al steil haar willen hebben? Een behandeling met Keratine zorgt ervoor dat het voor jou mogelijk is. Onze Keratine is natuurlijke manier om je haar te verzorgen en is fomaldehyde vrij. Dus voor elk haartype een chemievrije behandeling.

Keratine behandeling met volume en krul behoud

Speciaal voor krullend haar Wanneer je krullen hebt, is de kans dat je haar gaat pluizen groot. Wanneer je je haar behandelt met Keratine, word je haar gevoed en krijgt het de voedingsstoffen die het nodig heeft. Het volume neemt met 10 procent af, zonder afbreuk te doen aan de natuurlijke vorm van je haar. Wacht niet en maak meteen een afspraak.

De metamorfose Ben jij ook zo gek op metamorfoses?

Met foto’s van voor en na de behandeling, kunnen we je goed laten zien wat het effect is. Zie hier boven de voor en na foto’s.  Ben je net zo verrast als wij? Maak dan direct en eenvoudig een afspraak online.

Wat zijn de voordelen van een Keratine behandeling?

  • Op tijd klaar: wanneer je je haar behandelt met Keratine, ben je dagelijks 40 tot 60 procent sneller klaar met de styling en droging van je haar.
  • Je haar zal 80 procent minder pluizen en minder droog zijn na een behandeling.
  • Je haar wordt sterker en meer glanzend, want de Keratine voedt je haar.

Welke merken gebruiken wij?

In onze salon willen wij het beste voor jou als klant. Daarom hebben we gekozen voor twee merken in Keratine behandelingen: Qod en Keratine Complex. We hebben inmiddels heel wat ervaring op het gebied van Keratine behandelingen en deze twee merken vinden wij voor jou als klant het beste en het meest geschikt. Omdat we weten hoe fijn het is als je iets goeds hebt, maar niet te duur is, bieden wij het aan tegen een zeer gunstig tarief (laagste prijsgarantie). We garanderen dat jij als klant tevreden bent en bieden de gunstigste prijs. Overtuigd? Maak direct online een afspraak.

keratine behandeling

Wat gaat er gebeuren tijdens de behandeling?

Natuurlijk wil je weten hoe wij werken. Wij geven jou vooraf een advies over welke behandeling het beste bij je past. Je krijgt van ons informatie over hoe je je haar kunt behandelen na afloop van de behandeling. Wil je regelmatig onderhoud? Dan kunnen we alvast een vervolgafspraak voor je inplannen. Dit levert je meer voordeel op.

Wat gebruik je het beste na de Keratine behandeling?

Tijdens de behandeling met Keratine, komt een klein laagje Keratine om het haar heen. Wanneer je niet de juiste verzorgingsproducten gebruikt, haal je dit laagje weg. Dit heeft invloed op de conditie van je haar. Graag raden we je daarom aan welke producten aan shampoo, conditioner of styling product je het beste kunt gebruiken. Uiteraard kun je al deze producten in onze webwinkel kopen. En dan rest ons je heel veel plezier te wensen met je gladde, glanzend en verzorgde haarbos