Hoeveel soorten keratine behandelingen zijn er?

Door de jaren heen zijn veel soorten straigtheners en gladmakende behandelingen op de markt geweest. De Twee haarbehandeling die buitengewoon populier zijn geworden door de kwaliteit van de behandeling, is Japanse straigthening en de Braziliaanse keratine behandelingen (Braziliaan blow out). Wat is het verschil tussen?

Het verschil tussen Keratine behandeling en Japanse straigthening?

Japanse straigthening wordt ook wel thermische reconditioning genoemd. Japanse straightening is een van de beste permanente hair straightening behandelingen (chemisch proces) waardoor het haar permanent omgevormd wordt naar steil en glad haar. Met een unieke combinatie van ingrediënten, ontstaan 1995 in Japan. Dit is een milde permanente hair straightening proces waardoor de schade minimaal is en het haar sterk blijft. Omdat Japanse straightening een permanente behandeling is, hoor je de uitgroei 1 keer in het jaar bij te houden.

Japanese-straightening

Wat maakt Japanse straightening zo uniek?

Japanse straightening is rijk aan aantal vitamines en proteïnen zoals Vitamine B5, Colagenen, en keratine aminozuren, waardoor het haar gevoed en gehydrateerd wordt. Hierdoor blijft het haar sterk met een schitterende glans.

Voordelen van een Japanse straigthening

  • Garantie hebt dat het haar ook werkelijk permanent steil wordt.
  • Schade aan het haar is minder, Het haar hoeft namelijk niet meer gesteeld te worden met een stijltang.
  • Tijdwinst, je hoeft niet meer te vechten om het haar elke dag te stijlen of in model te brengen.

Wat maakt een keratine behandeling zo uniek?

Keratine is een proteïne dit beschermt het haar en maakt het haar sterker. Daarom wordt het vaak toegevoegd aan professionele haar en verzorgingsproducten.Natuurlijk haar bestaat voor 90% uit keratine, maar de hoeveelheid neemt af als je het intensief föhnt, verft, wassen en klimaat. Keratineproducten vervangen de verloren proteïne, zodat je haar weer gezond, glad en glanzend wordt.

Is een keratine behandeling een streightener?

Keratine behandelingen worden ook als een straigthener verkocht, echter zijn keratine behandelingen geen straigthening producten. Het haar wordt er wel steiler van. Een goede keratine behandeling heeft een straigthneing effect vanaf 50% tot 100% afhankelijk van de haartype en conditie van het haar. Tevens is een keratine behandeling niet permanent, dit spoel je geleidelijk uit het haar. Een keratine behandeling gaat 3 tot 5 maanden mee met de juiste na verzorging producten. Zie hieronder Before en After afbeelding bij sterk Aziatisch gekruld haar

japanese straigthening Cesars Beauty dames

Voordelen keratine behandeling

  • Tijdwinst: als je je haar dagelijks stijlt of warmte gebruikt kan een keratine hair- behandeling je droogtijd en het styling proces met 40% tot 60% verkorten
  • Pluis en droogheid voor minimaal 80% af
  • Het is voedend het haar wordt er sterker en glanzend van