Definitief ontharen

Definitief ontharen met IPL is effectief en de behandeling neemt weinig tijd in beslag. Het verwijderen van ongewenste haargroei is vaak pijnlijk en tijdrovend! Na het scheren en harsen is uw huid vaak gevoelig en beschadigd. Heeft u genoeg van ingegroeide haartjes en snel terugkerende haren? Dan raden wij u definitief ontharen met IPL aan, zie hieronder de voordelen van definitief ontharen:

  • Nooit meer scheren, epileren of waxen
  • Geen ingegroeide haartjes of stoppels
  • Haarreductie van 8-90% na gemiddeld 8 behandelingen

Definitief ontharen met IPL, hoe werkt het?

IPL betekent ‘Intense Pulsed Light, IPL is een ontharings methode dat werkt door middel van licht flitsen. Het licht flits wekt warmte op in de haarzakjes en vernietigt het haarzakje, waardoor er nooit meer een haartje terug kan groeien. Permanent ontharen is op elke lichaamsdeel eenvoudig en mogelijk met de IPL-methode en tegelijkertijd snel, zo is de gemiddelde behandeltijd voor het permanent ontharen van oksels of bikinilijn 10 minuten.

definitief ontharen met IPL

Aantal behandelingen met definitief ontharen

Om het haarzakje te kunnen bereiken is geleiding via het pigment in het haar nodig. In de stadia 2 en 3 ( zie illustratie hieronder ) is het haarzakje niet bereikt en kan die weer een nieuwe haar aanmaken. Hierdoor zijn er meerdere behandelingen nodig, om ook de haartjes te pakken die niet in de groei fase zitten. In totaal heeft u zo’n 8 tot 10 behandelingen nodig voor een bevredigend resultaat, met maar liefst 80-90% haarreductie. Daarnaast adviseren wij 1 onderhoudsbehandeling per jaar te doen, voor een optimaal en langdurig effect.

definitief ontharen

Definitief ontharen met MedCos IPL methode

Er zijn verschillende aanbieders van IPL apparaten. Bij Caesars Beauty hebben wij gekozen voor de MedCos IPL methode, zie hieronder de voordelen ten opzichte van andere IPL-methoden:

  • Geen gebruik van plakkerige gel tijdens de behandeling
  • Sneller dan andere systemen
  • Professioneel opgeleid
  • De machine is in Nederland ontwikkeld en is veilig en effectief

Wat is definitief ontharen?

Bij geen enkel systeem worden plekken op het lichaam voor 100% haarvrij. Dit is niet mogelijk omdat door hormonale veranderingen nieuwe haren kunnen ontstaan. Definitief ontharen betekent ongeveer 90% haarreductie, dit doel wordt bij de IPL methode van MedCos bereikt na ongeveer 8-10 behandelingen. Ons deskundig personeel kan u een goede indicatie geven hoeveel behandelingen u nodig heeft. Voor een advies neem gerust contact met ons op.

Definitief ontharen met IPL geschikt voor ieder haartype?

Definitief ontharen met IPL kan bij veel mensen zorgen dat haar voorgoed wordt verwijderd. Helaas is deze behandeling niet geschikt voor elk haartype. Mensen met rood of grijs haar kunnen geen gebruik maken van deze behandeling. Mensen met grijs haar en rood haar hebben geen of onvoldoende pigment in het haar zodat lichtflitsen en warmte niet via het haar het haarzakje kunnen bereiken. Twijfelt u of uw haar behandeld kan worden met een IPL behandeling? Vraag gerust ons personeel om deskundig advies. Caesars Beauty staat voor kwaliteit en biedt u alleen een behandeling aan als wij zeker zijn dat uw haren worden verwijderd.

Waarom scheren voor IPL?

Tijdens de IPL behandeling mag u de haartjes niet epileren of harsen, dit omdat de haartjes nodig zijn ter geleiding van de effectieve warmte naar binnen toe. Scheren moet wel en het liefst 1 dag voor de IPL behandeling. Wanneer u de oksels laat behandelen is het ook prettig om geen deodorant op te doen. Wanneer u de benen laat behandelen is het ook prettig geen bodylotion op te doen. Als u de huid onbehandeld laat heeft de IPL de effectiefste geleiding van de warmte.

IPL behandeling of laser?

IPL- en laserbehandelingen voor ontharing worden vaak door elkaar gehaald. Beide behandelingen hebben hetzelfde doel: het haarwortelzakje wordt vernietigd waardoor er geen nieuwe haren meer aangemaakt worden. De manier waarop dit doel bereikt wordt verschilt sterk. Hieronder leggen wij u de twee belangrijkste verschillen uit.

  1. Bij een laser behandeling is de kans op complicaties zoals verbranding van de huid groter. Met een IPL behandeling wordt gebruik gemaakt van pigment in haren. Het licht gaat naar binnen via een haartje hierdoor is er weinig energie nodig om het haarzakje te bereiken. De laser maakt geen gebruik van het pigment in haren en moet rechtstreeks door de huid waardoor de huid eerder beschadigd raakt door verbranding. Bij de laser is het noodzakelijk om een verkoelende gel te gebruiken na de behandeling, met een IPL behandeling is dit niet nodig en blijft de huid gezond.
  2. De behandelkop bij een IPL behandeling is 10 cm2, bij de laser is de behandelkop doorgaans 2 cm2. Door de grotere behandelkop duurt de IPL behandeling tot wel 5 keer korter dan een laserbehandeling.

Definitief ontharen ervaringen

Hier vertellen onze klanten of de behandeling aan hun verwachtingen voldeed. Deel ook uw ervaring. Vrienden en andere bezoekers die een behandeling overwegen bij Caesars Beauty kunnen uw review gebruiken bij het maken van hun beslissing.

Ipl behandeling

Top! Ik kom hier om de 1,5 / 2 maanden en geen probleem gehad! Binnen 5 min alweer klaar met mijn ipl oksel behandeling. Goed bereikbaar!

Japanse Straightening

Nadat ik meerdere malen elders een Japanse Straightening behandeling heb ondergaan waar ik met mijn lange haar tot wel €800,- (inclusief naverzorging) afrekende, was ik ditmaal opzoek naar een salon waar ik dezelfde behandeling kon krijgen maar dan voor een minder lage prijs maar wel de kwaliteit die ik gewend was.
En deze heb ik zeker gevonden bij Caesars Beauty Almere. Ik werd vriendelijk ontvangen en er is mij meerdere malen koffie/thee aangeboden. De kapster (Binahi) die mij heeft behandelt bekeek eerst goed mijn haar en informeerde mij goed over de behandeling. Als de kapster vond dat het haar te beschadigd was, dan zou ze me misschien een andere minder intensieve behandeling aanraden (dit werd niet gedaan bij de salon waar ik hiervoor altijd heenging). Dus hier vond ik al dat ze het haar van klanten enorm serieus nemen en dus per klant persoonlijke advies geven.
De behandeling verliep heel aangenaam, en wat ik ook prettig vond is dat 1 kapster de gehele behandeling bij je doet en niet dat er meerdere kappers aan je haar zitten.
Kapster Binahi informeerde me de gehele behandeling wat ze ging doen en dat voelt vertrouwd.
Het resultaat is superstijl, glad, glanzend haar en ben er zeer over te spreken. Ook werd er alle tijd genomen om mijn haar in model te knippen, wat in de behandeling zit.
Mijn eindoordeel: dit zal voortaan mijn vaste kapsalon zijn voor het Japans Straighten omdat ik heb mogen ervaren hoe serieus deze mensen het haar en producten nemen. En ik het resultaat heb wat ik altijd gewend ben, en qua prijs (ook niet geheel onbelangrijk) heb ik tot wel 40% minder hoeven betalen dan wat ik altijd voor deze behandeling elders betaalde. Goedkoper hoeft dus niet altijd minder kwaliteit te zijn. Ik kom van het zuiden van het land, en om naar Almere te reizen voor deze behandeling was het zeker waard en zal er nog vaker heen reizen haha.

Precies zoals ik wil hebben!

Na ooit een positieve ervaring met japanese straightening; te hebben gehad in Spanje, ben ik in Nederland op zoek gegaan naar een kapper die hetzelfde kon. Ik heb denk ik wel 7 verschillende kappers geprobeerd, maar het resultaat kon ik niet vergelijken. Oprecht en eerlijk geef ik toe bij Ceasars Beauty WEL het perfecte resultaat te krijgen. Dit kan ook niet anders, aangezien de eigenaresse constant actief is met het verbeteren van haar services, behandelingen en producten. Je kunt merken dat ze van haar passie haar werk heeft gemaakt. Producten haalt ze in Nederland en in het buitenland, het volgens van de nieuwste trends en ontwikkelingen om constant perfectie te bereiken.
Mocht iemand dus twijfelen over een japanese straightening bij Caesars Beauty, neem gerust contact met mij op en beoordeel zelf het resultaat.

Ongelovelijk blij met de Keratin behandeling.

Wat een resultaat! Mijn haar was zeer droog en beschadigd, maar is nu net na de behandeling glanzend en zacht, echt niet te geloven. Ik ben zeer tevreden, bedankt Bina! Ik kom zeker terug.

Aanrader!

Ik ging voor het eerst laseren en werd vriendelijk ontvangen.. na een goede duidelijke uitleg is ze gaan laseren ik dacht dat het erg pijnlijk zou zijn maar Dat viel reuze mee een aanrader om hier te komen!

IPL ontharen

Beetje nerveus ben ik 2 maart op afspraken geweest voor ipl ontharen! Tuurlijk spannend
Maar totaal niet eng! Pijn viel reuze mee, kleine schokjes thats it en nu 2 weken later al begind resultaat! Mijn volgende afspraak staat al gepland op 8 april. Kan niet wachten! Afz Debbie P.

Tevreden met de personeel

Vandaag was mijn eerste behandeling van IPL. Ik heb altijd zo'n rode puntjes op mijn benen gehad en dat wou ik verminderen. De personeel heeft heel duidelijk uitgelegd en ik was blij met hoe het ging vandaag. Je voelt heel klein prik tijdens de behandeling maar het was niet erg. Ik ben benieuwd hoe mijn benen uitzien na alle behandelingen.

pijnloos haarvrij

Zie rating.

Goede service en duidelijk verminderde haargroei

Nu een aantal ipl behandelingen gehad. En het is duidelijk te zien dat mijn haargroei minder is. Niet alle plekken zijn pijn vrij maar het werkt goed dus was voor mij een goeie overweging. Goede service en goede uitleg over het product en de behandelingen.

Erg blij met ipl

Ik kom regelmatig bij Binahi voor ipl behandeling. Erg tevreden.
Er wordt gewerkt met een medcos apparaat en dat geeft een goed resultaat.
Prijs kwaliteit verhouding is prima. Prettig aan dit bedrijf is, dat je altijd snel terecht kunt en vriendelijk wordt geholpen. Hoe fijn is het dat je, zo je bikini aankunt zonder eerst te scheren. Dus niet twijfelen, gewoon doen!

IPL behandeling borst+rug

Ik ben erg tevereden met de ipl behandelingen van caesarsbeauty
Ik doe mijn borst en rug haar en ik heb nu na de 3e behandeling al een redelijk resultaat!
Haar is flink verminderd en heel wat dunner!
En de koffie was lekker! Ik ben er weer over 6 weken!

IPL behandeling benen

Ik ben bij Bina in behandeling voor het definitief verwijderen van mijn haren op de benen. Ik heb de 2e behandeling gehad en ik merk nu al dat het minder wordt! Ben erg tevreden. 🙂

Geweldig

ik ben erg tevreden met deze salon, ze zijn klantvriendelijk en vakbekwaam. een hele goede service bieden ze en de prijzen zijn goed betaalbaar vergeleken met andere salons voor zowel IPL als Keratine behandelingen.
ZEKER EEN AANRADER
IK BLIJF GAAN

Eindelijk!

Al jaren speelde ik met de gedachte om definitief te gaan ontharen maar ik durfde het niet.
Nu de knoop doorgehakt om het toch te doen bij Bina in de salon. Het viel mij reuze mee en ben erg benieuwd wanneer de haartjes eruit gaan vallen.

Op een lieve manier van je vervelendste ergernis afkomen

Ik kom bij Bina voor mijn IPL behandelingen. De eerste behandeling vond ik wel spannend, maar daarna is het heel gewoon. Je voelt een lichte prikkeling op je huid wanneer de IPL behandeling plaatsvindt. Het resultaat is na 2 weken al zichtbaar. De haartjes vallen er dan gewoon uit. Wel merk ik dat je voor het echte resultaat wel 4 behandelingen nodig hebt. Bina stelt je gerust en is zorgzaam. Ik ga dan ook altijd met veel plezier naar Caesars Beauty en laat meteen mijn haar bij haar knippen!