Schrijf een review

Naam
Email
Titel
Beoordeling
Review Content

Helemaal tevreden!

★★★★★
5 5 1
“Ik heb keratine behandelingen bij meerdere salons gehad maar nergens kreeg ik zo’n mooi resultaat zoals bij deze salon! Mijn haar is zacht, pluisvrij en glanst 🙂 Verder is de service van de salon erg goed; ze nemen de tijd voor je, je word goed geadviseerd en alles word goed uitgelegd. Er hangt een prettige sfeer! Ik ben erg tevreden over mijn behandelingen bij deze salon. Super mooi resultaat!!”

Stijl zacht en glanzend haar!

★★★★★
5 5 1
“Voor de alle eerste keer een keratine behandeling opgezocht voor mijn zeer pluizig, droog en krullend haar.Na veel doorzoeken ben ik terecht gekomen bij Caesarsbeauty kapsalon waar ik gelijk een goed gevoel heb gekregen door de lieve kapster die mij goed heeft uitgelegd hoe deze behandeling zou oplopen bij mijn lang Braziliaans haar! Ik koos dus bewust voor de keratine formaldehydevrij en terecht ook want het was helemaal niet nodig! De eindresultaat was een super zacht glans en stijl haar! Ik ben heel blij met mijn nieuw look en raad iedereen aan die een droog pluizig haar heeft Door het stijlen of chemicalenproducten!”

Mooi en glanzend haar!

★★★★★
5 5 1
“Dit is al weer mijn tweede afspraak bij haarstudio Caesars Beauty. Een leuke salon met sympathieke en professionele medewerkers, ik voelde mij direct op mijn gemak. Mijn haar was door het vele verven en bleken droog en beschadigd. Na de keratinebehandeling zag mijn haar er weer glanzend en gezond uit. Ik ben ontzettend tevreden dat ik de behandeling bij deze haarstudio heb laten doen.”