Schrijf een review

Naam
Email
Titel
Beoordeling
Review Content

Straightning

★★★★★
5 5 1
Een heerlijke behandeling. Je hoeft niets meer te doen voor je haren. Wassen en kammen in model. Ik kom al vijf jaar bij Bina en kan me geen betere kapster wensen. Topper die altijd goede advies geeft en je beste van het beste wil Geven anders is ze zelf ook niet tevreden..

Precies zoals ik wil hebben!

★★★★★
5 5 1
Na ooit een positieve ervaring met japanese straightening; te hebben gehad in Spanje, ben ik in Nederland op zoek gegaan naar een kapper die hetzelfde kon. Ik heb denk ik wel 7 verschillende kappers geprobeerd, maar het resultaat kon ik niet vergelijken. Oprecht en eerlijk geef ik toe bij Ceasars Beauty WEL het perfecte resultaat te krijgen. Dit kan ook niet anders, aangezien de eigenaresse constant actief is met het verbeteren van haar services, behandelingen en producten. Je kunt merken dat ze van haar passie haar werk heeft gemaakt. Producten haalt ze in Nederland en in het buitenland, het volgens van de nieuwste trends en ontwikkelingen om constant perfectie te bereiken. Mocht iemand dus twijfelen over een japanese straightening bij Caesars Beauty, neem gerust contact met mij op en beoordeel zelf het resultaat.

Super tevreden!!

★★★★☆
4 5 1
Vorige week bij ceasersbeauty geweest voor een keratinebehandeling. Mijn haar was pluizig, en dof. Na de behandeling mocht ik mijn haar 3 dagen niet wassen omdat de behandeling goed moest intrekken. Ik was heel benieuwd hoe mijn haar zou zijn na het wassen. Eerder was het pluizig, droog, dof en moest echt helemaal geföhnd en gestyled worden!!! NU: na het groten hoefde ik alleen de voorste plukjes van mijn haar ( in t gezicht) bij te stylen verder was mijn haar super styl, zacht en MOOI!!! Zeker de moeite waard!!