Helemaal tevreden!

★★★★★
5 5 1
β€œIk heb keratine behandelingen bij meerdere salons gehad maar nergens kreeg ik zo’n mooi resultaat zoals bij deze salon! Mijn haar is zacht, pluisvrij en glanst πŸ™‚ Verder is de service van de salon erg goed; ze nemen de tijd voor je, je word goed geadviseerd en alles word goed uitgelegd. Er hangt een prettige sfeer! Ik ben erg tevreden over mijn behandelingen bij deze salon. Super mooi resultaat!!”

Stijl zacht en glanzend haar!

★★★★★
5 5 1
β€œVoor de alle eerste keer een keratine behandeling opgezocht voor mijn zeer pluizig, droog en krullend haar.Na veel doorzoeken ben ik terecht gekomen bij Caesarsbeauty kapsalon waar ik gelijk een goed gevoel heb gekregen door de lieve kapster die mij goed heeft uitgelegd hoe deze behandeling zou oplopen bij mijn lang Braziliaans haar! Ik koos dus bewust voor de keratine formaldehydevrij en terecht ook want het was helemaal niet nodig! De eindresultaat was een super zacht glans en stijl haar! Ik ben heel blij met mijn nieuw look en raad iedereen aan die een droog pluizig haar heeft Door het stijlen of chemicalenproducten!”

Mooi en glanzend haar!

★★★★★
5 5 1
β€œDit is al weer mijn tweede afspraak bij haarstudio Caesars Beauty. Een leuke salon met sympathieke en professionele medewerkers, ik voelde mij direct op mijn gemak. Mijn haar was door het vele verven en bleken droog en beschadigd. Na de keratinebehandeling zag mijn haar er weer glanzend en gezond uit. Ik ben ontzettend tevreden dat ik de behandeling bij deze haarstudio heb laten doen.”

Nog nooit zulk mooi haar gehad!

★★★★★
5 5 1
β€œIk ben heel tevreden over de keratinebehandeling. Van sterk krullend haar na 2 behandelingen nagenoeg steil en zacht haar. Ik moet er een eindje voor rijden, maar daar staat een redelijke prijs tegenover. Mij zien ze vaker!”

Mooi haar zacht haar

★★★★☆
4 5 1
β€œKeratine-behandeling is echt een aanrader als je geen zin meer hebt om uren te fΓΆhnen en gefrustreerd te raken van pluizig kroeshaar dat moeite heeft om goed te zitten, laat staan te groeien. Na mijn eerste keratine-behandeling was mijn haar al onherkenbaar mooi en glad, sinds ik nu dus al bijna een jaartje keratine laat inzetten is mijn haar zo opgeknapt. Ik heb van mezelf flink kroeshaar en mijn haar is nu gewoon glanzend mooi en glad. Keratine behandeling nemen is de beste beslissing die ik genomen heb voor mijn haar. Daarnaast groeit mijn haar nu ook eindelijk, iets dat ik nooit meer verwacht had. Ik raad deze kapper zeker aan!”

In 1 woord fantastisch!!

★★★★★
5 5 1
β€œIk heb op 14 juli een keratine behandeling laten doen met formaldehyde. En het resultaat is verbluffend. Eerst kon ik mijn haar niet zomaar laten opdrogen. Moest het elke dag fohnen en stijlen. Mijn haar was heel droog en pluizig, maar nu is het glad en stijl. En de fohn en stijltang kunnen in de kast blijven. Heel erg blij mee en hopelijk mag ik er lang van genieten. Ga zeker terug voor een volgende behandeling. En kan het iedereen aanraden!!”

keratine behandeling

★★★★☆
4 5 1
β€œGister een keratine behandeling gedaan voor het eerst. Met goede uitleg tussen verschillende keratine behandelingen, ben ik aan de juiste behandeling geholpen. Ik wilden mijn permanent er zoveel mogelijk uit hebben en dat mijn haar er gezond uitziet. Dat is zeker gelukt! Nu mag ik drie dagen niet mijn haar wassen, ik ben wel benieuwd hoe het eruit ziet nadat ik het heb gewassen. Wel heb ik de juiste producten aangeschaft zodat de behandeling langer in het haar blijft. Tot nu toe zeer tevreden”

geweldig zijdezacht haar

★★★★★
5 5 1
β€œVorig jaar april heb ik een keratine behandeling gehad bij Caesarsbeauty. Ik was zo tevreden met het resultaat dat ik besloten heb om binnenkort weer een afspraak te maken. Sammy”

Zacht en handelbaar haar!

★★★★★
5 5 1
β€œIk ben afgelopen donderdag in de salon geweest voor een keratinebehandeling met formaldehyde. Vandaag mocht ik het voor het eerst wassen en ik sta echt versteld van het resultaat! Ik heb van mezelf dik krullend haar wat snel pluist en klit. Ik kon nu mijn haar borstelen zonder dat ik klitten had, het is super zacht, glanst mooi en het oogt gezond! Ik ben heel erg blij met het resultaat, er zit nu een mooie natuurlijke slag in en na een paar keer de stijltang er door halen is het helemaal stijl, echt top! Ik zou deze behandeling zeker aanraden als je niet tevreden bent met je haar! Ze geven je goed advies en nemen echt de tijd voor je! Ik ben er echt heel erg blij mee!”

Bad hairday verleden tijd!!! Yes!!

★★★★★
5 5 1
β€œVorige week geweest voor een keratine botox behandeling bij Bina, mijn haar droogt van nature heel erg pluizig ; geen krul maar ook niet stijl op, nu is het glanzend en hoef ik er niks meer aan te doen, stijlen is niet meer nodig! Zo gelukkig wordt ik er van ! en het allerfijnste vind ik dat het na een regenbui nog steeds goed zit πŸ˜€ geen haar stress meer! Ik raad iedereen dit aan! Super bedankt en zeker tot de volgende keer! Groetjes, Elise”

Voor het eerst mijn haren los!!!!!

★★★★★
5 5 1
β€œVandaag voor de 2e keer voor een keratine behandeling geweest. Voor het eerst kan ik mij haren los dragen; zijde zacht en blazend haar! Ik ben verslaafd!”

IPL behandeling borst+rug

★★★★★
5 5 1
β€œIk ben erg tevereden met de ipl behandelingen van caesarsbeauty Ik doe mijn borst en rug haar en ik heb nu na de 3e behandeling al een redelijk resultaat! Haar is flink verminderd en heel wat dunner! En de koffie was lekker! Ik ben er weer over 6 weken!”

Stralend haar

★★★★☆
4 5 1
β€œIk heb in totaal 2x een keratine behandeling gehad, waarvan de 2e keer bij caesarsbeauty. Ik was erg tevreden met het resultaat. Ik heb kroeshaar, na de behandeling voelde mijn haar zacht aan, het zag er stralend uit en het was mooi glad geworden. Het personeel was ook erg vriendelijk. Helaas heb ik van dit prachtig resultaat maar ongeveer 3 maanden kunnen genieten. Mijn volgende afspraak bij caesarsbeauty staat al vast!”

perfect haar

★★★★★
5 5 1
β€œNu precies een week geleden dat ik keratine behandeling heb gehad. Mijn haar is simpelweg perfect nu!! Geen klitten meer, geen pluis meer echt ideaal gewoon! Zeker voor herhaling vatbaar! !”

verschil keratine behandeling

★★★★★
5 5 1
β€œAl 2 jaar kom ik bij Bina voor mijn keratine behandelingen. Afgelopen keer heb ik de formaldehyde vrije behandeling gedaan. Bij beide behandelingen verdwijnt de pluis maar voor echt stijl haar gaat mijn voorkeur uit naar een behandeling met formaldehyde. Als je twijfelt, probeer het een keer! Ik ben altijd tevreden bij haar over het eindresultaat!”

verschil keratine behandeling

★★★★★
5 5 1
β€œAl 2 jaar kom ik bij Bina voor mijn keratine behandelingen. Afgelopen keer heb ik de formaldehyde vrije behandeling gedaan. Bij beide behandelingen verdwijnt de pluis maar voor echt stijl haar gaat mijn voorkeur uit naar een behandeling met formaldehyde. Als je twijfelt, probeer het een keer! Ik ben altijd tevreden bij haar over het eindresultaat!”

Mooi en gezond haar!

★★★★★
5 5 1
β€œInmiddels heb ik 3 keratine behandelingen gehad bij Bina en ik ben zeer tevreden over het resultaat. Bina is een vakvrouw die kennis van zaken heeft. Hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs.”