Proteïne behandeling Amsterdam: oppepper voor je haar

Kan jouw haar wel een oppepper gebruiken? Bijvoorbeeld omdat je last hebt van droog en broos haar? Of omdat je haar beschadigd is door het stylen of kleuren van je haar? Dan is een proteïne behandeling Amsterdam dé perfecte oplossing. Tijdens deze proteïne behandeling (ook wel een haar botox genoemd) wordt jouw haar behandeld met diverse rijke ingredienten. Onder andere ceramiden, hyaluronzuur, keratine en pistacheolie zorgen er voor dat jouw haar voller, gezonder en veerkrachtig wordt. Door je haar vervolgens na te behandelen met de proteïne naverzorgingsproducten, zul jij al snel resultaat merken!

Proteïne behandelen Amsterdam: prijzen en meer informatie

Wil je je haar met proteïne behandelen Amsterdam? Maak dan kennis met Caesars Beauty. Wij zijn een salon waar we met veel liefde en passie jouw haar behandelen. Op onze website vind je meer informatie over de behandeling, de ingredienten die we gebruiken en de werking van deze ingredienten. Ook kun je online direct de prijzen nakijken. Zo is de prijs afhankelijk van jouw haarlengte. Goed om te weten: alle prijzen zijn inclusief de proteïne naverzorgingsproducten die wij jou aanraden om te gebruiken. Afhankelijk van de conditie van je haar, kunnen we je aanraden om de behandeling binnen een bepaalde tijd te herhalen voor een optimaal effect.

Maak direct een afspraak!

Ben je even enthousiast geworden over de proteïne behandeling als wij dat zijn? Maak dan direct een afspraak. Je kunt een afspraak maken via onze website of door ons te bellen, e-mailen of het contactformulier in te vullen. Ook als je vragen hebt of meer informatie wilt, kun je ons natuurlijk altijd bereiken. Naast een proteïne behandeling voor je haar, bieden wij diverse andere behandelingen aan zoals een Brazilian keratine behandeling of een Japanse straightening behandeling. Neem voor meer informatie een kijkje op de website. Graag tot ziens bij Caesars Beauty!

Wij verwelkomen jouw graag voor een kennismaking, intake of één (of meerdere) behandeling(en). Maak hier direct een afspraak of neem contact met ons op. Eerst onze tarieven weten? Neem dan een kijkje bij onze prijzen.

Behandelingen & klantervaringen

Informatie over onze behandelingen en klantervaringen vind je op onderstaande pagina’s. Je kan niet alleen de beoordeling en reviews van andere klanten lezen, maar na jouw behandeling zelf ook jouw ervaring achterlaten op onze website.

Japanese straightening

Thermisch reconditioning!

Lees alle klantervaringen

  • Het schade aan het haar is minder, Het haar hoeft niet meer gesteild te worden met een stijltang
  • Het haar wordt permanent stijl
  • Tijdwinst
Meer informatie

Keratine behandeling

Nooit meer onbehandelbaar haar!

 Lees alle klantervaringen

  • Laagste prijs garantie
  • Voor iedere haartype en wens de juiste behandeling 
  • Het haar wordt gevoed, gehydrateerd, glad en glanzend
Meer informatie

Kleuren van uw haar

Het is mogelijk om elke gewenste kleur voor u te creëren op basis van natuurlijke grondstoffen

 Lees alle klantervaringen

  • De schade aan uw haar is minder
  • Milder voor het haar en hoofdhuid
  • Het voorkomt droog en poreus haar
Meer informatie