Permanent ontharen Almere

Voor een permanente ontharing in Almere en omstreken ben je bij Caesars Beauty aan het juiste adres. Wij kiezen hierbij voor de MedCos IPL methode. Wij vinden het een groot voordeel dat we bij deze manier van werken niet te maken hebben met plakkerige gel. Ook is deze manier van behandelen zeer snel. Gaat het bijvoorbeeld om het definitief ontharen van de bikinilijn, dan zijn we meestal met vijf minuten al klaar. Wij vinden het tenslotte belangrijk dat deze machine in Nederland zelf ontwikkeld is. We bieden onze klanten graag kwaliteit en veiligheid.

Permanente ontharing Almere

Voor welk haartype ben je op zoek naar permanent ontharen in Almere? De eerlijkheid gebiedt ons te zeggen dat niet alle mensen in aanmerking komen voor de behandeling. Klanten met grijs en rood haar kunnen wij helaas niet helpen. Dit komt doordat er te weinig pigment aanwezig is in het haar van deze personen. De warmte en de lichtflitsen komen dan helaas niet via het haar bij het haarzakje. Dat is wel noodzakelijk voor een effectieve behandeling. Twijfel je nu of het bij jou wel of niet mogelijk is? Neem dan zeker even contact met ons op. We staan altijd klaar voor deskundig advies. Wij kiezen alleen voor de behandeling als we zeker weten dat we jouw haren echt kunnen verwijderen.

Scheren voor permanente ontharing Almere

Jij komt binnenkort voor een permanente ontharing naar onze salon? Je mag dan je haren niet harsen of epileren. We hebben de haartjes namelijk nodig voor de geleiding. Scheren is wel nodig. Doe dit het liefst 1 dag voor de afspraak. Wil je de oksels definitief laten ontharen, doe dan liever geen deodorant op. Maak je een afspraak voor het ontharen van je benen, gebruik dan geen bodylotion. De geleiding is hierdoor namelijk minder goed. Maak je vandaag nog een afspraak? We staan graag voor je klaar.

Wij verwelkomen jouw graag voor een kennismaking, intake of één (of meerdere) behandeling(en). Maak hier direct een afspraak of neem contact met ons op. Eerst onze tarieven weten? Neem dan een kijkje bij onze prijzen.

Behandelingen & klantervaringen

Informatie over onze behandelingen en klantervaringen vind je op onderstaande pagina’s. Je kan niet alleen de beoordeling en reviews van andere klanten lezen, maar na jouw behandeling zelf ook jouw ervaring achterlaten op onze website.

Japanese straightening

Thermisch reconditioning!

Lees alle klantervaringen

  • Het schade aan het haar is minder, Het haar hoeft niet meer gesteild te worden met een stijltang
  • Het haar wordt permanent stijl
  • Tijdwinst
Meer informatie

Keratine behandeling

Nooit meer onbehandelbaar haar!

 Lees alle klantervaringen

  • Laagste prijs garantie
  • Voor iedere haartype en wens de juiste behandeling 
  • Het haar wordt gevoed, gehydrateerd, glad en glanzend
Meer informatie

Kleuren van uw haar

Het is mogelijk om elke gewenste kleur voor u te creëren op basis van natuurlijke grondstoffen

 Lees alle klantervaringen

  • De schade aan uw haar is minder
  • Milder voor het haar en hoofdhuid
  • Het voorkomt droog en poreus haar
Meer informatie