Een keratine behandeling voor krullen is er in vele varianten. Hoewel de term keratine behandeling vaak in één zucht genoemd wordt met steil haar, bieden we bij Caesars Beauty verschillende soorten keratine behandelingen aan die verschillende uitwerkingen kent voor uw krullen.

Krullend haar is helaas niet de haarstijl die het meest eenvoudig in model is te brengen. Dames met krullen hebben droog en onhandelbaar haar, waardoor er veel styling producten nodig zijn om in model te kunnen brengen. Dit zijn chemische producten die de haarstructuur beschadigen waardoor het haar nog droger van wordt en een groot verlies van keratine in het haar veroorzaken.

Met een keratine behandeling voor krullen en de juiste keratine verzorging, zorgen wij er juist voor dat zonder chemische processen uw haar gevoed wordt met keratine. Pluizig haar is verleden tijd. Uw haar voelt sterk en zacht aan en is eenvoudig in model te brengen met krul of volume behoud. Maak nu een afspraak voor uw keratine behandeling krullen.

Keratine behandeling krullen behouden

Wilt u met uw keratine behandeling voor krullen of  volume behoud? dat is mogelijk, de kwaliteit van uw krullen zal aanzienlijk verbeteren zonder de krul eruit te halen. In onze productlijn van Keratin Complex beschikken wij over Keratin complex personalized blow out keratine behandeling die uw krullen voeden en versterken. Uw krullen zullen zacht en glanzend aanvoelen en zijn vervolgens eenvoudig in model te brengen. De structuur van uw haar veranderd niet terwijl uw haar wel gevoed wordt en pluis vrij en handelbaar wordt.

Laat u dus niet verwarren door het feit dat de meeste keratine behandelingen aangeboden worden met de bedoeling om met steil haar weer naar buiten te lopen. Dit is namelijk afhankelijk van uw wensen. De voornaamste reden voor een keratine behandeling is om met gezond en sterk haar weer de deur uit te gaan. U kunt online een afspraak maken om ook een keratine behandeling te ondergaan.