Ook als man mooi glanzend haar?

Mannen zijn ijdel en willen ook graag mooi haar. Wij kunnen je dat met de Keratine behandelingen bieden. Net zoals er veel verschillende mannen zijn, hebben wij verschillende Keratine behandelingen. Zo is er een behandeling speciaal voor krullend haar met volumebehoud. Ook is er een behandeling waarmee je als man bijzonder steil haar krijgt.

Wat doet Keratine precies?

Voor je iets in je haar laat smeren, wil je eerst weten wat het is. Wanneer je haar goed gezond is, bestaat het voor 90 procent uit Keratine. Ook mannen verzorgen hun uiterlijk steeds meer. Wanneer je regelmatig je haar wast en föhnt, verliest je haar de natuurlijke Keratine. Je haar wordt droog en pluizig en verliest zijn natuurlijke glans. Met onze Keratine behandelingen, kunnen we jouw haar weer laten stralen. Het wordt zachter, ziet er gezond uit en het glanst. Wil jij overtuigd raken van de

keratine behandeling heren caesars beauty
keratine behandeling heren
keraine behandeling heren caesars beauty

metamorfose die ons product geeft?

Bekijk dan onze voor en na foto’s hierboven. Ben je overtuigd? Maak dan snel een afspraak via onze website.

Hoe werkt een Keratine behandeling?

Keratine is formaldehydevrij en daarom niet schadelijk voor je haar. Het maakt niet uit wat voor haartype je hebt als man, het is voor iedereen toegankelijk. Wij brengen de Keratine aan op het haar en vervolgens sluiten we het in door het haar te verhitten. Wanneer je een behandeling hebt ondergaan, is je haar weer optimaal gevoed. Je kunt weer van 3 tot 5 maanden vooruit.

Wil je je haar optimaal steil krijgen?

Vraag dan naar onze Brazilian Blow Out Keratine behandeling. Hiermee kun je je haar 60 tot en met 100 procent steiler maken na een eerste behandeling. Het effect is afhankelijk van jouw haartype.

Heb jij krullen?

Als man wil je er mooi uitzien. Je wilt niet dat jouw krullen droog en pluizig eruit gaan zien. Wanneer je verkeerde styling producten gebruikt, kan dit een ongewenst effect hebben op jouw haar. Speciaal voor jouw krullen hebben we een speciale Keratine behandeling. Hiermee verminderen we het volume van je haar met maximaal 10 procent. De natuurlijke vorm wordt behouden en je haar ziet er na afloop van de behandeling weer perfect verzorgd uit.

Waarom zou je een behandeling ondergaan?

  •  Je wint er enorm veel tijd mee, zo’n 60 tot 100 procent. Wanneer je een behandeling hebt
    ondergaan, is het makkelijker je haar in model te brengen.
  •  Jouw krullen krijgen de perfecte behandeling. Pluis en dorheid horen bij het verleden en
    nemen met 80 procent af.
  • Jouw haar wordt gevoed van binnenuit en wordt weer sterk met meer glans. Maak snel een afspraak.

En na de behandeling?

Dan heb je net een behandeling ondergaan met Keratine, dan wil je het goed onderhouden ook. Het is belangrijk dat je je haar na afloop goed verzorgd met de juiste producten. Belangrijk is dat de producten Keratine bevatten. Wij adviseren je graag en je vindt de producten in onze webshop.

Helemaal tevreden!

★★★★★
5 5 1
Ik heb keratine behandelingen bij meerdere salons gehad maar nergens kreeg ik zo’n mooi resultaat zoals bij deze salon! Mijn haar is zacht, pluisvrij en glanst 🙂 Verder is de service van de salon erg goed; ze nemen de tijd voor je, je word goed geadviseerd en alles word goed uitgelegd. Er hangt een prettige sfeer! Ik ben erg tevreden over mijn behandelingen bij deze salon. Super mooi resultaat!!

Stijl zacht en glanzend haar!

★★★★★
5 5 1
Voor de alle eerste keer een keratine behandeling opgezocht voor mijn zeer pluizig, droog en krullend haar.Na veel doorzoeken ben ik terecht gekomen bij Caesarsbeauty kapsalon waar ik gelijk een goed gevoel heb gekregen door de lieve kapster die mij goed heeft uitgelegd hoe deze behandeling zou oplopen bij mijn lang Braziliaans haar! Ik koos dus bewust voor de keratine formaldehydevrij en terecht ook want het was helemaal niet nodig! De eindresultaat was een super zacht glans en stijl haar! Ik ben heel blij met mijn nieuw look en raad iedereen aan die een droog pluizig haar heeft Door het stijlen of chemicalenproducten!

Mooi en glanzend haar!

★★★★★
5 5 1
Dit is al weer mijn tweede afspraak bij haarstudio Caesars Beauty. Een leuke salon met sympathieke en professionele medewerkers, ik voelde mij direct op mijn gemak. Mijn haar was door het vele verven en bleken droog en beschadigd. Na de keratinebehandeling zag mijn haar er weer glanzend en gezond uit. Ik ben ontzettend tevreden dat ik de behandeling bij deze haarstudio heb laten doen.