Hoe verzorg jij je haar?

Wij verzorgen jouw haar met Keratine. Maar wat is Keratine eigenlijk? Keratine is een lichaamseigen stof en komt voor in bijvoorbeeld jouw nagels, huid en haar. Keratine zit dus ook in jouw haar. Maar door gebruik van chemische producten kan de Keratine gehalte in jouw haar dalen. Dat maakt het haar broos en kwetsbaar. Wanneer wij jouw haar behandelen met Keratine behandeling, gaat het weer glazen en wordt het weer sterk. Het is een natuurlijk middel en dat maakt het mogelijk de behandeling vaak te herhalen. Natuurlijk is er geen sprake van uitgroei, omdat je de  behandeling met de tijd uitspoelt.

Wat doet Keratine voor je haar?

Je vraagt je natuurlijk af of de Keratine wel goed is voor je haar. Zoals we al beschreven, is Keratine een lichaamseigen stof. Een behandeling met Keratine is dus natuurlijk en totaal niet schadelijk voor je haar. Door de behandeling voedt de Keratine van binnenuit en daardoor is er geen sprake van uitgroei. En je kunt de behandeling zo vaak herhalen als je wilt, dit in tegenstelling met het gebruiken van chemische middelen. Wanneer je ooit een permanentje hebt gehad, weet je misschien dat dit je haar aardig kan beschadigen. Je haar kan dof worden, afbreken of zelf uitvallen. Je kunt ook allergisch zijn voor de chem-ische middelen. Daarom verkiezen wij Keratine boven chemische middelen.

We hebben de juiste behandeling voor jou

Er zijn verschillende Keratine behandelingen. Wij kiezen samen met jou de behandeling die jou het beste past. Wil je graag steil haar dan kan dat met onze Keratine behandeling. De naam is Brazilian Blow Out, dus vraag daarnaar in onze salon. Na deze behandeling is het volume van je haar met 60 tot 100 procent. De afname is afhankelijk van het type van je haar en van de conditie van je haar. Op een natuurlijke wijze krijg jij steil haar, net zoals je het wil. Plan je Brazilian Blow Out behandeling direct online bij ons in.

Krullen?

keratine behandeling krullen

Naast de behandeling met als resultaat steil haar, hebben we ook een behandeling voor mensen die krullen hebben. Voor die groep hebben we zelfs twee behandeling: Keratine behandeling krullen en de behandeling krullen en volumebehoud. Zoals bij alle Keratine behandelingen zorgt het voor de juiste voeding en verzorging. Beide behandelingen zorgen voor een natuurlijk vorm van de krul. Je krullen zullen niet meer pluizen en je haar zit goed in model. Het volume zal maximaal met 10 procent afnemen. Ben je overtuigd? Maak dat meteen een afspraak op onze website.

Waardoor ontstaat een tekort aan Keratine in het haar?

 • Door veroudering van je haar
 • Door het gebruik van chemische producten, bijvoorbeeld het permanenten van je haar of
  kleuren
 • Door het bloot te stellen aan hoge temperaturen; bijvoorbeeld door een stijltang te
  gebruiken
 •  Door de invloeden van het weer op je haar
 • Door je haar bloot te stellen aan zwembadwater of zeewater
 • Door het gebruik van producten met een lage kwaliteit

Voordelen van een behandeling met Keratine?

 •  De droog- en stylingtijd die je kwijt bent met het verzorgen van je haar, wordt verkort van
  40-60 procent
 • Wil je steil haar? Door een behandeling met Keratine kan je haar met 60 tot 100 procent
  steiler worden
 • Je haar is na een behandeling 80 procent minder gevoelig voor pluis
 • Je haar is na afloop gezonder, het glanst meer en het is sterker

Kun je een Keratine behandeling herhalen en zo ja, hoe vaak?

Na een behandeling met Keratine is je haar 3 tot 5 maanden beschermt. Uiteraard moet je je haar dan wel de juiste nabehandeling geven. Gebruik je chemische producten of veel hitte, dan neemt de
bescherming weer af. Wanneer je haar erg bes-chadigd is, raden we je aan de behandeling na 4 weken te herhalen. Ook is dit handig als je nog steiler haar wilt. Teveel is nooit goed. En ook al is het een natuurlijk middel, wij behandelen je niet meer dan 2 keer in een periode van 2 maanden. Anders raakt je haar teveel verzadigd.

Hoe gaan wij te werk?

Eerst wassen we je haar met een deep cleasing shampoo. Daarna wordt de Keratine in jouw haar gebracht. Wanneer het in je haar zit, moet het 30 tot 50 minuten intrekken. We maken gebruik van warmte of een stijltang om de Keratine in je haar op te sluiten. Het ligt aan de lengte van je haar, maar een behan- deling duurt al met al vanaf 90 minuten.

Hoe oud kun je zijn voor een behandeling?

Vanaf 4 jaar kun je wat ons betreft een behandeling ondergaan. Keratine is een formaldehyde vrij product.

Hoe lang heb ik plezier van de behandeling?

Hoe beter jouw haar in conditie is, hoe langer de behandeling effect heeft. Gemiddeld kan een behandeling 3 tot 5 maanden resultaat geven.

Hoe verzorg ik mijn haar na een behandeling?

In onze webshop vind je allerlei verzorgende producten voor je haar. Dit zijn de juiste producten te gebruiken na een Keratine behandeling. Het is belangrijk de juiste producten te gebruiken. In onze webshop vindt u producten rijk aan Keratine, waardoor de behandeling goed onderhouden wordt. Ga naar onze webshop voor meer informatie en producten.

Kan ik mijn haar nog kleuren?  En wanneer is het het beste moment?

Kleuren kan het beste vóór een behandeling met Keratine. Wanneer je je haar wil blonderen of highlights wilt zetten is het het beste om dit twee weken voor een behandeling te doen. Gewoon kleuren kan een week voor de behandeling. Mocht je toch je haar willen kleuren na de behandeling, adviseren wij hiermee minimaal twee weken te wachten.

Hoeveel tijd kost een behandeling?

Voor iedereen is het anders, want ieders haar is anders. De gemiddelde tijd dat het kost is 2 tot 4
uur, afhankelijk van je type haar.

Kun je je haar wassen na de behandeling?

Wij adviseren je je haar twee keer in de week te wassen met de juiste Keratine verzorgingsproducten. Vaker wassen mag, maar dan zal de Keratine ook eerder uit je haar verdwijnen.

Zwanger en dan?

Wanneer je zwanger bent, kun je een behandeling ondergaan. Wel raden wij je dan de formaldehyde vrije behandeling te nemen.