Keratine behandeling Amsterdam

Zoek je naar een behandeling met keratine in Amsterdam? Dan ben je bij Caesars Beauty op de goede plek. Waarschijnlijk vind jij het ook belangrijk om mooi haar te hebben. Je voelt je gewoonweg de hele dag prettiger als je weet dat je haar goed zit. Helaas zie je het al snel aan je haar als je niet lekker in je vel zit. Misschien heb jij ook wel te maken met droog, dof en futloos haar. Voor je gevoel kun je er niks mee beginnen. Neem dan zeker contact op met Caesars Beauty. Wij laten je haar weer stralen. Dit doen we door middel van een behandeling met keratine.

Dof haar met keratine behandelen in Amsterdam

Door te kiezen voor een keratine behandeling Amsterdam maak je ook jouw haar weer gezond en stralend. Het maakt niet uit welk haartype jij hebt. Deze behandeling is bij iedereen mogelijk. Keratine is een proteïne. Dit komt van nature al voor in je lichaam. Het zit onder meer in je haar, in je nagels en in je huid. De functie van keratine is het flexibel en krachtig houden van je lichaam. Er zijn in de winkels veel chemische producten te koop. Heel wat mensen gebruiken dit bij de verzorging van hun haar. Helaas verdwijnt hierdoor soms een gedeelte van de keratine uit het haar. Een behandeling met keratine vult dit tekort weer aan. Het resultaat zal duidelijk te merken zijn.

Maak afspraak voor behandeling met keratine Amsterdam

Je wilt je haar ook met keratine behandelen in Amsterdam? Je bent van harte welkom bij Caesars Beauty. Op onze website vind je een handig contactformulier. Dat kun je invullen en versturen wanneer je ons een vraag wilt stellen. Ook is het mogelijk om op die manier een afspraak bij ons te maken. Wij hebben ervoor gekozen om in onze salon alleen op afspraak te werken. Wil je nu meteen een afspraak maken? Dan kan dat ook direct online. Of je belt ons op ons mobiele nummer. We helpen je graag verder. Je bent van harte welkom.

Wij verwelkomen jouw graag voor een kennismaking, intake of één (of meerdere) behandeling(en). Maak hier direct een afspraak of neem contact met ons op. Eerst onze tarieven weten? Neem dan een kijkje bij onze prijzen.

Behandelingen & klantervaringen

Informatie over onze behandelingen en klantervaringen vind je op onderstaande pagina’s. Je kan niet alleen de beoordeling en reviews van andere klanten lezen, maar na jouw behandeling zelf ook jouw ervaring achterlaten op onze website.

Japanese straightening

Thermisch reconditioning!

Lees alle klantervaringen

  • Het schade aan het haar is minder, Het haar hoeft niet meer gesteild te worden met een stijltang
  • Het haar wordt permanent stijl
  • Tijdwinst
Meer informatie

Keratine behandeling

Nooit meer onbehandelbaar haar!

 Lees alle klantervaringen

  • Laagste prijs garantie
  • Voor iedere haartype en wens de juiste behandeling 
  • Het haar wordt gevoed, gehydrateerd, glad en glanzend
Meer informatie

Kleuren van uw haar

Het is mogelijk om elke gewenste kleur voor u te creëren op basis van natuurlijke grondstoffen

 Lees alle klantervaringen

  • De schade aan uw haar is minder
  • Milder voor het haar en hoofdhuid
  • Het voorkomt droog en poreus haar
Meer informatie