Voor de keratine behandeling van Caesars Beauty Almere behandelen wij uw haar met keratine. Maar wat is keratine precies? Keratine is een natuurlijke bouwstof die reeds in uw haar aanwezig is en zorgt voor sterk en gezond haar. Verlies aan keratine kent vele oorzaken en zorgt ervoor dat uw haar minder sterk en breekbaar is. Bij een keratine behandeling is keratine het bestanddeel dat ervoor zorgt dat uw haar weer sterker wordt. Vanwege de voedende werking krijgt u stralend haar en een gezonde hoofdhuid.

Keratine eiwit

De vraag ‘wat is keratine’ beperkt zich niet alleen tot uw haar. Keratine is een eiwit (proteïne) dat in uw haar maar ook elders in het lichaam voorkomt. Het keratine eiwit komt ook voor in uw nagels, tanden en huid. Bij bijvoorbeeld uw huid wordt de keratine automatisch weer door het lichaam toegevoegd. Bij uw haar is dit niet het geval. Om uw haar sterk, gezond en glanzend te houden is het belangrijk uw haar te voeden met het keratine door te kiezen voor keratine behandeling. Maak eenvoudig online een afspraak.

Is keratine goed of slecht voor je haar?

Uw haar bestaat van nature voor een groot deel uit keratine, keratine is dus niet slecht voor je haar. Omdat keratine een natuurlijk eiwit is brengt het geen geen schade toe aan het haar zoals bij chemische behandelingen wel het geval is.

De keratine behandeling van Caesars Beauty is een zogenaamde Braziliaanse keratine behandeling. De aanmaak van keratine wordt hierbij nagebootst zodat het haar extra wordt versterkt en weer glanzend wordt.  Tevens is er hierdoor geen sprake van van uitgroei. De natuurlijke basis van het product maakt het mogelijk om de behandeling met regelmaat te herhalen.

Chemische behandelingen om het haar in model te krijgen brengen vaak permanente schade toe aan het haar waardoor het haar afbreekt, dof wordt of in het ernstigste geval uitvalt. Ook kunnen allergische reacties ontstaan doordat uw hoofdhuid wordt beschadigd.

Met onze keratine behandeling wordt het haar juist gevoed en door de verzorgende werking blijft uw hoofdhuid pijnvrij. Ook als u eerder chemische producten heeft gebruikt kunt u de keratine behandeling ondergaan. Juist beschadigd haar heeft profijt van de keratine behandeling. U kunt nu online uw afspraak inplannen.

Keratine

Bij Caesars Beauty werken wij met keratin complex en Qod. Dit merk staat niet alleen door onze eigen ervaring als beste aangeschreven, Keratin Complex is de favoriete natuurlijke keratine behandeling van de stylisten voor de zevende jaar op een rij, tevens de Awards Winnaar 2016 en 2017 in Amerika.  Keratine complex, is u garantie voor kwaliteit en exclusiviteit voor keratine producten.

Met de keuze voor Keratin Complex zorgen wij ervoor dat u naast mooi en verzorgd ook gezond haar krijgt. De kwaliteit en schoonheid van uw haar staat bij ons voorop!