Henna Wenkbrauwen

Wil je mooie en vollere wenkbrauwen? Kies dan voor Henna Wenkbrauwen. Henna wordt al duizenden jaren gebruikt om kleur aan te brengen op de huid en haar. Het is dan ook een geweldige manier om wenkbrauwen te kleuren. Henna wenkbrauwen hecht niet alleen op de haren maar ook op de huid. Afhankelijk van je huidtype en de nazorg blijft de henna maximaal 2 weken op de huid en gemiddeld 6 weken op de haartjes.

Henna wenkbrauwen is een natuurlijk product

Henna is een natuurlijk alternatief voor haarverf, vooral voor mensen die allergisch zijn voor kleurstoffen. Het verschil tussen chemische verf en Henna, is dat chemische verf als het ware in het haar trekt en het helemaal bedekt. Henna legt enkel een gekleurd laagje over je wenkbrauwhaartjes. Henna beschadigt het haar structuur van de wenkbrauwen niet, waardoor de haartjes mooi en glanzend blijven. Voor het aanmaken van de Henna verf heb je alleen maar water nodig.

Voor wie is Henna wenkbrauwen geschikt?

Henna Wenkbrauwen is geschikt voor iedereen die voor langere tijd mooie wenkbrauwen wil hebben. Daarnaast is Henna wenkbrauwen geschikt voor vrouwen waarbij normale wenkbrauw verf niet lang houdt. Henna kan ook toegepast worden bij micropigmentatie, grijze wenkbrauwen, permanente make-up (PMU) en microblading.

Let op: Als je nauwelijks wenkbrauw haartjes hebt, is Henna helaas niet zo geschikt voor je. Het verdwijnt dan ontzettend snel van de huid en dat is zonde van je geld.

  • Kleurt de huid onder de wenkbrauw tot 2 weken
  • Kleurt de wenkbrauw haartjes tot en met 6 weken
  • Brow Henna duur 20-45 minuten, afhankelijk van de wensen van de klant.
  • Vegan & cruelty free