Hair weave

Hair weave is een snelle en veilige methode om je haar voller of langer te maken. De naam hair weave is een algemene term voor een haarstuk waarin haar is vast geweven (weave) aan een koord ook wel  haartrenzen genoemd. Bij Caesars Beauty gebruiken we voor het inweven trenzen / weave van echt menselijk haar van het beste kwaliteit: 

  • Handgeweven
  • Van 100% mensenhaar
  • Klit niet (remy gesorteerd)

Afhankelijk van hoe snel je haar groeit na 8 tot 12 weken, moet de hair weaving opnieuw worden vastgezet. Je hebt dan geen nieuw haar nodig. We noemen dit het resetten van de hair weaving.

Je begint bij de intake met advies

De eerste stap bij het laten zetten van hair weave is een uitgebreid adviesgesprek met tijd en aandacht voor je wensen.  Samen met onze specialist onderzoek je de volgende vragen;

  • Wat wil je precies bereiken met je haar?
  • Wat zijn je verwachtingen?
  • Wat zijn je wensen
  • Wat gebruik je dagelijks (Föhnen, stijlen)
  • Is een hair weave het beste middel om je doel te bereiken
  • Wat is je beschikbare budget 

Dit is bepalend voor de lengte en hoeveelheid extensions.De antwoorden op deze vragen hebben consequenties voor de keuze.

Bij het adviesgesprek kijken we ook naar de vorm van je hoofd en de kwaliteit van je haargroei. Ook is een goede huidconditie van belang, omdat de Hair weave onzichtbaar bevestigd worden aan je eigen haar.

Kleuring en lengte

De tweede stap bij het laten zetten van hair weave is het bepalen van de juiste kleur.  Ben je tevreden met de gekozen kleuren, dan kijken we naar de gewenste lengte. Hair weave zijn er van 20 centimeter tot bijna een 50 centimeter.

De juiste lengte voor jou, is een combinatie van je eigen keus samen, met het advies van ons deskundig stylist. En het belangrijkste is dat jij je er prettig bij voelt. Jij kiest wat bij jou past en wij adviseren op basis van onze jarenlange ervaring. Je loopt er tenslotte maanden mee rond.

Kiezen en laten zetten van hair weave

Zodra je de juiste hair weave hebt gekozen bevestigen we ze door middel van microring extensions en vlechten en draad aan je bestaande haren. Het resultaat is een mooie lange en/of volle bos haar, de kapsel van je dromen die werkelijkheid wordt. 

Verzorgingsadvies

Na de plaatsing van de hair weave, krijg je uitgebreide tips en uitleg over het wassen en borstelen van de strengen om het klitten te voorkomen.

Hair weave is gemaakt van echt haar, maar het wordt niet gevoed door je hoofdhuid. Het is daarom essentieel dat je het haar goed onderhoudt met de juiste hoogwaardige producten. Zo houd je je hair weave in topconditie en heb je er maandenlang plezier van. Onze styliste adviseren je graag hierover.

Na het laten zetten van de hair weave krijg je uitgebreide tips en uitleg over het wassen en borstelen van de strengen en het voorkomen van klitten. Daarnaast bestel je in de salon eenvoudig de beste verzorgingsproducten, waarmee je je hair weave in topconditie houdt.))

Wij beschikken over ruime ervaring en laten je precies zien wat wel en niet kan met hair weave. Ook als je twijfelt is een adviesgesprek daarom van harte aanbevolen. 

Wil je van tevoren een advies en prijsindicatie ontvangen?  Maak dan een afspraak via onze website voor een intake.