Hair extensions

Hair extensions laten zetten door een specialist dan ben je bij ons bij het juiste adres. Maak een afspraak en we vertellen je graag meer over het laten zetten van extensions. Onze werkwijze is daarbij als volgt:

Advies

De eerste stap bij het laten zetten van hair extensions is een uitgebreid adviesgesprek met tijd en aandacht voor je wensen.  Samen met onze extension-specialist onderzoek je de volgende vragen;

  • Wat wil je precies bereiken met je haar
  • Wat zijn je verwachtingen
  • Wat zijn je wensen
  • Wat gebruik je dagelijks (regelmatig Föhnen of juist niet)
  • Zijn hair extensions het beste middel om je doel te bereiken
  • Wat is je beschikbare budget 

Dit is bepalend voor de lengte en hoeveelheid extensions.De antwoorden op deze vragen hebben consequenties voor de keuze voor hair extensions.

Bij het adviesgesprek kijken we ook naar de vorm van je hoofd en de kwaliteit van je haargroei. Ook is een goede huidconditie van belang, omdat de Hair extensions onzichtbaar bevestigd worden aan je eigen haar.

Kleuring en lengte

De tweede stap bij het laten zetten van hair extensions is het bepalen van de juiste kleur. Om ze zo natuurlijk mogelijk te laten matchen met je eigen haar, zijn er vaak meerdere kleuren nodig. We nemen uitgebreid de tijd voor het gezamenlijk bepalen van de juiste kleurstelling.

Ben je tevreden met de gekozen kleuren, dan kijken we naar de gewenste lengte. Hair extensions zijn er van 20 centimeter tot bijna een 50 centimeter. De juiste lengte voor jou, is een combinatie van je eigen keus samen, met het advies van ons deskundig stylist.

(en het belangrijkste is dat jij je er prettig bij voelt. Jij kiest wat bij jou past en wij adviseren op basis van onze jarenlange ervaring. Je loopt er tenslotte maanden mee rond.)

Kiezen en laten zetten van hair extensions

Zodra je de juiste hair extensions hebt gekozen bevestigen we ze door middel van microring extensions aan je bestaande haren. Het resultaat is een mooie lange en/of volle bos haar, de kapsel van je dromen die werkelijkheid wordt. 

Verzorgingsadvies

Na de plaatsing van de extensions, krijg je uitgebreide tips en uitleg over het wassen en borstelen van de strengen om het klitten te voorkomen.

Hair extensions zijn gemaakt van echt haar, maar ze worden niet gevoed door je hoofdhuid. Het is daarom essentieel dat je ze goed onderhoudt met de juiste hoogwaardige producten. Zo houd je je hair extensions in topconditie en heb je er maandenlang plezier van.

Na het laten zetten van de hair extensions krijg je uitgebreide tips en uitleg over het wassen en borstelen van de strengen en het voorkomen van klitten. Daarnaast bestel je in de salon eenvoudig de beste verzorgingsproducten, waarmee je je hair extensions in topconditie houdt.

Wij beschikken over ruime ervaring en laten je precies zien wat wel en niet kan met hair extensions. Ook als je twijfelt is een adviesgesprek daarom van harte aanbevolen. Wil je van tevoren een advies en prijsindicatie ontvangen? Maak dan een een afspraak via onze website voor een intake.