Haarverlenging Amsterdam bij Caesars Beauty

Voor een haarverlenging Amsterdam ben je aan het juiste adres bij Caesars Beauty. Ons ervaren, professionele en bovenal enthousiaste team helpt je graag om de lengte en het volume van jouw dromen te creëren. Wij werken hierbij enkel met de beste materialen en merken. Daarnaast voorzien we je altijd van een eerlijk en duidelijk advies. Zo weet je precies wat je van ons en de haarverlenging mag verwachten. Omdat wij streven naar mooi en gezond haar, zullen we je ook altijd adviseren over de nazorg van je haar extensions. Nazorg is namelijk belangrijk als je lang wilt genieten van het resultaat.

Haarverlenging zetten Amsterdam: hoe werkt het?

Een haarverlenging zetten Amsterdam begint altijd met het bespreken van je wensen. Wij luisteren graag naar je en denken met je mee. Vervolgens zetten we de haar extensions en kunnen we je haar (indien gewenst) direct bijknippen en kleuren. Na de behandeling raden we je aan om een aantal producten te gebruiken. Ook kan het verstandig zijn om een keratine behandeling in te plannen. Keratine zorgt voor stralend en gezond haar. Je zult hierdoor minder last hebben van pluis, sneller klaar zijn met stylen en je haar optimaal voeden en hydrateren.

Meer informatie over een haarverlenging laten zetten Amsterdam

Online vind je meer informatie over een haarverlenging laten zetten Amsterdam. Ook vind je op onze website informatie over onze overige behandelingen, tarieven en onze salon. Maak direct telefonisch of online een afspraak als jij niet kunt wachten om een nieuwe coupe te rocken. Mocht je vragen hebben of graag advies willen, aarzel dan niet en neem contact op met het team van Caesars Beauty. Wij staan klaar om je te helpen én hopen je snel te mogen verwelkomen in onze salon in Almere.

Wij verwelkomen jouw graag voor een kennismaking, intake of één (of meerdere) behandeling(en). Maak hier direct een afspraak of neem contact met ons op. Eerst onze tarieven weten? Neem dan een kijkje bij onze prijzen.

Behandelingen & klantervaringen

Informatie over onze behandelingen en klantervaringen vind je op onderstaande pagina’s. Je kan niet alleen de beoordeling en reviews van andere klanten lezen, maar na jouw behandeling zelf ook jouw ervaring achterlaten op onze website.

Japanese straightening

Thermisch reconditioning!

Lees alle klantervaringen

  • Het schade aan het haar is minder, Het haar hoeft niet meer gesteild te worden met een stijltang
  • Het haar wordt permanent stijl
  • Tijdwinst
Meer informatie

Keratine behandeling

Nooit meer onbehandelbaar haar!

 Lees alle klantervaringen

  • Laagste prijs garantie
  • Voor iedere haartype en wens de juiste behandeling 
  • Het haar wordt gevoed, gehydrateerd, glad en glanzend
Meer informatie

Kleuren van uw haar

Het is mogelijk om elke gewenste kleur voor u te creëren op basis van natuurlijke grondstoffen

 Lees alle klantervaringen

  • De schade aan uw haar is minder
  • Milder voor het haar en hoofdhuid
  • Het voorkomt droog en poreus haar
Meer informatie