Haaruitval en Hoofdhuidaandoeningen, komen steeds vaker voor tegenwoordig. Veel mensen hebben last van haaruitval, psoriasis, overmatige talg afscheiding, roos, eczeem, jeukende hoofdhuid met wondje ect. De ernst en mate van de hoofdhuid aandoening kan variëren. Er zijn verschillende oorzaken hiervoor en varieert per persoon.

Wij gebruiken voor onze hoofdhuid behandelingen en haaruitval behandelingen de producten van Mediceuticals, Mooi, gezond haar begint met een gezonde hoofdhuid, dit is het motto en de kerngedachte achter de producten van Mediceuticals. Wetenschappers en haarverzorging professionals met een passie voor het creëren van producten afgestemd op specifieke hoofdhuid- en haarproblemen kwamen erachter wat voor mogelijkheden er lagen om mensen mooi en gezond haar te bezorgen. Voor onze hoofdhuid behandelingen maken wij eerst een diagnose met de om vast te stellen waar het probleem vandaan komt. Zie hieronder de prijs en de stappen voor de behandeling:

Stap 1. Scope analyse

  • Wanneer en waarmee is het haar voor het laatst gewassen
  • Kijken naar de doorbloeding, haarfollikels, talgproductie en huidstructuur
  • Hierna kijken we welke hoofdhuid behandeling je het beste kan gebruiken

Stap 2. Behandeling

  • Haar met de geadviseerde behandeling behandelen hierna maken we het haar droog en laten we het resultaat zien op de medie scop

Stap 3.  Adviseren

  • Wij gaan jou de juiste producten adviseren voor je  hoofdhuid aandoening (en eventueel voelen en ruiken). Hierna een afspraak na 2 weken inplannen als je besluit om de geadviseerde producten thuis te gaan gebruiken.