Botox Haarbehandeling

Heb je fijn, dun en futloos haar?

Dan is Botox Haarbehandeling (Botulin) de juiste oplossing voor je.  Botuline is een natuurlijke protein filler ontworpen voor beschadigt, droog, fijn, futloos en vermoeid haar. Het geeft fijn en dun haar meer veerkracht en stevigheid. Bevat bijzondere ingrediënten met een herstellende anti-verouderende werking. Het haar wordt gevoed, versterkt en gehydrateerd zonder de natuurlijke haarstructuur te verliezen.

Met een rijke formule aan Ceramiden, Keratine, Hyaluronzuur, Collageen en Pistache olie heeft dit een versterkende en herstellende werking met een een belangrijk anti-verouderingseffect. Deze combinatie ondersteunt de juiste hechtingen voor de haarschubben wat er voor zorgt dat het haar onmiddellijk voller en glanzend wordt. Botox haarbehandeling is geschikt voor ieder haartype,  gaat 3 tot 4 maanden mee in combinatie met de Botulin naverzorging producten. Overtuigd? Maak direct online een afspraak.

Hoe werkt het?

Ceramiden,  Hyaluronzuur, gehydrolyseerd keratine / collageen en Pistache olie :

Ceramides I, III, VI Verhoogt de elasticiteit van beschadigd haar herstelt en versterkt. Ceramiden hebben een regenererend effect, stimuleren de vernieuwing van de haarstructuur en laten het haar glanzen.

haarbehandeling ceramidis

Hyaluronzuur Geeft het haar weerstand en bevordert vormbehoud het stabiliseert collageen en elastische vezels in het haar (herstelt en versterkt het vitaliteit). Dankzij het vermogen om grote hoeveelheden water vast te houden, is Hyaluronzuur het de belangrijkste vochtbron in huid en haar.

botox haarbehandeling

Gehydrolyseerd Keratine / collageen Het versterkt en creëert een proteïne laagje om het haar, beschermt het en reguleert de hydratatie en hydro lipide balans, voor glanzender, meer gehydrateerd haar.

botox haarbehandeling

 

Pistacheolie  heeft een belangrijk anti-verouderingseffect heeft. Deze combinatie ondersteunt een juiste hechting voor de haarschubben wat er voor zorgt dat het haar onmiddellijk voller en glanzend wordt. Ben je net zo verast alles wij? Maak dan direct eenvoudig een afspraak online.

haarbehandeling

Hoeveel behandelingen heb je nodig?

Een Botox haarbehandeling gaat 3 tot 4 maanden mee met de juiste haarverzorging. de behandeling is semipermanent, het slijt langzaam uit het haar. Dit is afhankelijk van de conditie van het haar, hoe slechter en droger de kwaliteit hoe eerder je uitspoelt. Haar in een zeer slechte conditie zou je het na 4 weken op nieuw kunnen doen.

Bij de behandeling dien je ook de botox naverzorging te gebruiken. De naverzorging en onderhoud na de behandeling is  Specifiek naverzorging en voeding voor botox-effect.

Botox haar behandeling