Botox Haarbehandeling

Heb je fijn, dun en futloos haar?

Dan is Botox Haarbehandeling (Botulin) de juiste oplossing voor je.  Botuline is een natuurlijke protein filler ontworpen voor beschadigt, droog, fijn, futloos en vermoeid haar. Het geeft fijn en dun haar meer veerkracht en stevigheid. Bevat bijzondere ingrediënten met een herstellende anti-verouderende werking. Het haar wordt gevoed, versterkt en gehydrateerd zonder de natuurlijke haarstructuur te verliezen.

Met een rijke formule aan ceramiden met een versterkende en herstellende werking: Keratine en collageen voor een versterkt en hydraterende werking en hyaluronzuur om het haar meer kleur en glans te geven. Daarnaast bevat het ook Pistacheolie dat een belangrijk anti-verouderingseffect heeft. Deze combinatie ondersteunt een juiste hechting voor de haarschubben wat er voor zorgt dat het haar onmiddellijk voller en glanzend wordt. Botox haarbehandeling is geschikt voor ieder haartype,  gaat 3 tot 4 maanden mee in combinatie met de naverzorging producten.

Hoe werkt het?

Met een rijke formule aan ceramiden,  Hyaluronzuur en gehydrolyseerd collageen:

Ceramides I, III, VI Verhoogt de elasticiteit van beschadigd herstelt en versterkt. Ceramiden hebben een regenererend effect, stimuleren de vernieuwing van de haarstructuur en laten het haar glanzen.

Hyaluronzuur Geeft het haar weerstand en bevordert vormbehoud. Het stabiliseert de huid en haar collageen en elastische vezels, herstelt, versterkt en herstelt het vitaliteit. Dankzij het vermogen om grote hoeveelheden water vast te houden, is het de belangrijkste vochtbron in huid en haar.

Gehydrolyseerd collageen Het creëert een proteïne laagje om het haar, beschermt het en reguleert de hydratatie en hydrolipidebalans, voor glanzender, meer gehydrateerd haar.

Pistacheolie  heeft een belangrijk anti-verouderingseffect heeft. Deze combinatie ondersteunt een juiste hechting voor de haarschubben wat er voor zorgt dat het haar onmiddellijk voller en glanzend wordt.

Hoeveel behandelingen heb je nodig?

Een Botox haarbehandeling gaat 3 tot 4 maanden mee met de juiste haarverzorging. de behandeling is semipermanent, het slijt langzaam uit het haar. Dit is afhankelijk van de conditie van het haar, hoe slechter en droger de kwaliteit hoe eerder je uitspoelt. Haar in een zeer slechte conditie zou je het na 4 weken op nieuw kunnen doen.

Bij de behandeling dien je ook de botox naverzorging te gebruiken. De naverzorging en onderhoud na de behandeling is  Specifiek naverzorging en voeding voor botox-effect.

Botox haar behandeling