Botox Haar Behandeling

Heb je fijn, dun en futloos haar?

Dan is Botox Haar behandeling (Botulin) de juiste oplossing voor je haar.  Botuline is een natuurlijke protein filler ontworpen voor beschadigt, droog, fijn, futloos en vermoeid haar. Het geeft fijn en dun haar meer veerkracht en stevigheid. Bevat bijzondere ingrediënten met een herstellende anti-verouderende werking. Het haar wordt gevoed, versterkt en gehydrateerd zonder de natuurlijke haarstructuur te verliezen.

Met een rijke formule aan ceramiden met een versterkende en herstellende werking: Keratine en collageen voor een versterkt en hydraterende werking en hyaluronzuur om het haar meer kleur en glans te geven. Daarnaast bevat het ook Pistacheolie dat een belangrijk anti-verouderingseffect heeft. Deze combinatie ondersteunt een juiste hechting voor de haarschubben wat er voor zorgt dat het haar onmiddellijk voller en glanzend wordt. Botox haar behandeling is geschikt voor ieder haartype,  gaat 3 tot 4 maanden mee in combinatie met de naverzorging producten.

Wat zijn de voordelen van Botox haar behandeling?

  • Op tijd klaar: wanneer je je haar behandelt met Botox haar behandeling (Botuline), ben je dagelijks sneller klaar met de styling en drogen van je haar.
  • Je haar zal 80 procent minder pluizen en minder droog zijn na een behandeling.
  • Je haar wordt sterker en meer glanzend, want de behandeling is  voedend voor je haar.

Wat is het formule van het product?

Met een rijke formule aan ceramiden,  Hyaluronzuur en gehydrolyseerd collageen:

Ceramides I, III, VI Verhoogt de elasticiteit van beschadigd herstelt en versterkt. Ceramiden hebben een regenererend effect, stimuleren de vernieuwing van de haarstructuur en laten het haar glanzen.

Hyaluronzuur Geeft het haar weerstand en bevordert vormbehoud. Het stabiliseert de huid en haar collageen en elastische vezels, herstelt, versterkt en herstelt het vitaliteit. Dankzij het vermogen om grote hoeveelheden water vast te houden, is het de belangrijkste vochtbron in huid en haar.

Gehydrolyseerd collageen Het creëert een proteïne laagje om het haar, beschermt het en reguleert de hydratatie en hydrolipidebalans, voor glanzender, meer gehydrateerd haar.

Pistacheolie  heeft een belangrijk anti-verouderingseffect heeft. Deze combinatie ondersteunt een juiste hechting voor de haarschubben wat er voor zorgt dat het haar onmiddellijk voller en glanzend wordt.

Wat gaat er gebeuren tijdens de behandeling?

Stap 1

Het haar wordt eerst gewassen met een deep cleasing shampoo, zodat al styling en restproducten uit het haar verwijderd worden. Deze achtergebleven resten kunnen namelijk van invloed zijn op de werking van de keratine behandeling.

stap 2

Op handdoek droog haar brengen we de Botuline in het haar. Dit wordt pluk voor pluk gedaan, zodat het product goed en geleidelijk wordt opgenomen. 

stap 3

Botuline blijft 25 tot 30 minuten inwerken, overtollige Botuline wordt hierna uitgespoeld. 

stap 4

Haar wordt 100% droog geföhnd 

stap 5

Haar wordt in 5 delen verdeelt. Hierna wordt het haar in kleine passes van maximaal 1 centimeter dik met de stijltang per streng haar 4 keer gesteeld met de stijltang. Hierdoor wordt Botuline in het haar geseald en het haar omgevormd.

stap 6. Na het stijlen van het haar mag je het haar 48 uur niet wassen (2 dagen)

Hoeveel behandelingen heb je nodig?

Een Botox haar behandeling gaat 3 tot 4 maanden mee met de juiste haarverzorging. de behandeling is semipermanent, het slijt langzaam uit het haar. Dit is afhankelijk van de conditie van het haar, hoe slechter en droger de kwaliteit hoe eerder je uitspoelt. Haar in een zeer slechte conditie zou je het na 4 weken op nieuw kunnen doen.

Bij de behandeling dien je ook de botox naverzorging te gebruiken. De naverzorging en onderhoud na de behandeling is  Specifiek naverzorging en voeding voor botox-effect.